Představeny novinky ve FUT hry FIFA 22

novinka  6
Martin Šmíd, 11. 8. 2021 12:10
Režim FIFA Ultimate Team ve fotbalové sérii FIFA je stále velmi oblíbený, a proto není divu, že se v letošním ročníku na něj vývojáři z EA Sports zaměřili a připravili hned několik novinek. Ty byly právě představeny pomocí traileru, na který se můžete podívat níže, kde naleznete i popisek všech novinek. Do komentářů nám určitě napište, jak se vám novinky líbí. Hra FIFA 22 vyjde 1. října letošního roku pro PC a konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Pro konzoli Nintendo Switch pak bude k dispozici verze FIFA 22 Legacy Edition.

NOVÝ SEZÓNNÍ POSTUP

Jednou z novinek ve FUT je nový soutěžní systém v Divison Rivals – vaše šance utkat se on-line s komunitou FUT. Vyhráváním zápasů postupujte novými fázemi, úrovněmi a divizemi na své cestě za lepšími týdenními odměnami. Díky novým záchytným bodům nepřijdete o dosažený výsledek a s rychlejším postupem vám pomohou vítězné šňůry, které vás rychleji dostanou dál. Na konci každé sezóny ve FUT 22 se divize resetují, takže budete mít možnost vydat se na novou cestu v Division Rivals.

TÝDENNÍ A SEZÓNNÍ ODMĚNY

Získejte každý týden a každou sezónu ve FUT 22 odměny za své výkony. Vítězstvími v zápasech v jednotlivých týdnech zvýšíte svou úroveň v rámci divize a získáte nárok na hodnotnější týdenní odměny. Každý váš odehraný zápas se započítává do sezónních milníků, přičemž na konci sezóny obdržíte odměny na základě počtu odehraných utkání (bez ohledu na jejich výsledek).

ELITNÍ DIVIZE

Nad první divizí se nachází nová elitní divize, v níž mohou poměřit své síly ti nejzkušenější hráči. Utkejte se s ostatními hráči z elitní divize a vylepšete své hodnocení dovednosti a postavení v žebříčcích na cestě k odměnám a za šancí kvalifikovat se do FIFA Global Series.

FUT CHAMPIONS

Nový dvoustupňový systém FUT Champions se lépe přizpůsobí vašim časovým potřebám, takže soupeření s nejlepšími hráči ve FUT bude přístupnější.

  • PLAY-OFF - Jakmile se přes Division Rivals kvalifikujete do FUT Champions, máte možnost se v průběhu týdne zapojit do play-off Champions. Získáním dostatečného počtu bodů v play-off se kvalifikujete do finále FUT Champions.
  • FINÁLE - Až budete připraveni, zahrajte si každý víkend zkrácené finále FUT Champions s novým bodovým systémem a zabojujte o některé z nejlepších odměn ve FUT.

STADION FUT

Přizpůsobte si domácí stadion ve FUT 22 ještě víc ke svému obrazu

  • DALŠÍ MOŽNOSTI ÚPRAV - Rozšířené možnosti přizpůsobení vám umožní personalizovat si stadion a vystavit na odiv unikátní styl – upravte si vše od postranních čar po poslední řadu sedaček a těšte se novou VIP zónu nebo vylepšené divácké prvky od vlajek přes transparenty po velkoplošné plachty, které posunou váš stadion na zcela novou úroveň.
  • SNADNĚJŠÍ VYHLEDÁVÁNÍ - K nalezení dokonalé kombinace vám pomůže vylepšená správa předmětů pro stadion a jejich vyhledávání, takže se snadněji dopracujete ke kýženému výsledku.
  • SEZÓNY - Díky novému tematickému obsahu FUT jako dresy a chorea, který bude možné odemykat po celý rok, můžete každou sezónu proměnit svůj klub k nepoznání.

KOOPERATIVNÍ VEŘEJNÉ VYTVÁŘENÍ HRY

Představujeme nový způsob, jak si zahrát FUT v kooperaci s dalšími hráči. Poznejte další členy komunity FUT, spojte s nimi síly a zahrajte si za tým vytvořený speciálně pro kooperativní veřejné zápasy v režimu Přáteláky FUT (klasické utkání) proti jiným dvojicím.

HRDINOVÉ FUT

Nalaďte se na vlnu nostalgie, neboť do FUT 22 se v podobě předmětů Hrdinové FUT vracejí někteří oblíbení hráči.

Hrdinové FUT mají unikátní ligovou souhru, která je svázána s jejich konkrétním hrdinným okamžikem, čímž je zaručeno zelené klubové spojení s jakýmkoli hráčem ze stejné ligy, stejně jako obvyklé propojení skrze národnost. Máte tak nové možnosti, jak ve FUT 22 vybudovat vysněné mužstvo a připomenout si některé slavné fotbalové okamžiky.

Zdroj: Tisková zpráva

FIFA 22

ps4xoneps5xsx
EA Games, EA Sports
Datum vydání hry:
1. 10. 2021
Žánr:
Simulátor, Sport
KARTA HRY
8/10

Komentáře