Představena hra Call of Duty: Warzone 2.0, známe podrobnosti o první sezóně

novinka  2
Martin Šmíd, 10. 11. 2022 11:09
Už za několik dní vyjde battle-royale hra Call of Duty: Warzone 2.0, která byla nyní blíže představena společně s první sezónou hry Call of Duty: Modern Warfare II. Jak už jsme se dozvěděli dříve, Warzone 2.0 přijde se zcela novou mapou Al Mazrah, na níž bude hned 18 hlavních bodů. Vývojáři na oficiální stránce potvrdili, že se vrací loadouty, ale přímo v nich bude možné zakoupit pouze primární zbraň. Vše ostatní, ať už jde o sekundární zbraň, perky, granáty a tak dále bude možné získat z beden, ale také nově pevností obsazených umělou inteligencí. Když je sami nebo s týmem jako první zdoláte, získáte přístup k lepšímu lootu, ale také klíči k Black Sites. To mají být místa s ještě těžšími protivníky, na druhou stranu budou ukrývat loot té nejvyšší kvality. Vývojáři na oficiální stránce představili i nový Gulag, který bude v režimu 2v2. Dva náhodní hráči tak budou muset spolupracovat, aby měli větší šanci na svůj návrat. No a ani ve Warzone 2.0 nebudou chybět playlisty pro hraní ze třetí osoby.

Společně s Call of Duty: Warzone 2.0 bude spuštěna první sezóna i pro Call of Duty: Modern Warfare II, která přinese několik novinek. Mezi nimi jsou dvě předělané klasické mapy Shoot House a Shipment, ale také nový režim Raid nebo nová kooperativní mise. Společně s novou sezónou se do hry dostane i Battle Pass, přinášející nové zbraně, nového operátora (Zeus) a další kosmetické předměty. Zajímavostí je, že Battle Pass se nebude mít klasické tiery, jako tomu bylo doposud nebo je v jiných hrách. Místo toho bude rozdělen na sektory, aby si hráči mohli odemknout ty odměny, které se jim líbí a nemuseli čekat až na nahrání určitého levelu. Docela zajímavý přístup, ale jestli bude fungovat, si musíme pár dní počkat. 

Během sezóny proběhne časově omezený event Modern Warfare FC, v rámci něhož se do hry dostanou jako operátoři hvězdní fotbalisté Neymar Jr. (21. listopadu), Paul Pogba (25. listopadu) a Leo Messi (29. listopadu). Více podrobností se o tomto eventu dozvíme později. 

Zdroj: TZ

Call of Duty: Modern Warfare II

ps4xoneps5xsx
Activision Blizzard, Infinity Ward
Datum vydání hry:
28. 10. 2022
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře