Představen nový herní režim v Pokémon Black/White Version 2

novinka  1
Martin Šmíd, 11. 7. 2012 13:00
Fanoušci Pokémonů se jistě těší na hry Pokémon Black Version 2 a Pokémon White Version 2, které vyjdou 12. října na Nintendo DS. Samozřejmostí je, že si je budete moci zahrát ve 2D i na 3DSku. Hráči se znovu vrátí do regionu Unova a vydají se na zbrusu nové dobrodružství zasazené dva roky po událostech z Pokémon Black a Pokémon White. Dnes Nintendo představilo nový Pokémon World Tournament mód, jehož popis vám nyní přinášíme.

• Bojujte proti Classic Gym Leaders: Vstupte do Pokémon World Tournament, vzrušující arény, kde budete moci bojovat s Gym Leadery a Championy z předchozích Pokémon videoher. Fanoušci série budou mít možnost bojovat s trenéry jako Lance – Championem regionu Johto a s Volknerem – Gym Leaderem z regionu Sinnoh. Hráči mohou také použít nové bojové styly a pohyby, které se nacházejí pouze v Pokémon Black Version 2 a Pokémon White Version 2.

• Battle Format: Hráč vstoupí do Pokémon World Tournament jako členové vyřazovacího zápasu. Zápasy mohou být singlové, ve dvou, ve třech a rotační bitvy. Pomocí Nintendo Wi-Fi Connection mohou hráči přijímat data, která jim umožní bojovat se speciálními trenéry, jako jsou například top hráči a jejich týmy z 2012 Pokémon Game World Championships.
Zdroj: Tisková zpráva, Conquest

Pokemon Black/White 2

ds
Nintendo, Nintendo
KARTA HRY

Komentáře