Předobjednávky God of War Ragnarök trhají rekory, s návrhem Odina si dali vývojáři hodně záležet

novinka  71
Martin Šmíd, 18. 7. 2022 9:53
Jednou z hlavních událostí letošního roku bude vydání akční hry God of War Ragnarök, která je naplánována na listopad pro konzole PlayStation 5 a PlayStation 4. Koncem minulého týdne odstartovaly předobjednávky, a to i u nás ve velkých herních obchodech jako Xzone a JRC, které navíc nabízejí ke hře lákavé digitální i fyzické bonusy. Stránky obou obchodů byly hned po spuštění předobjednávek nějakou dobu nedostupné kvůli obrovskému zájmu, no a nyní se k číslům vyjádřil i majitel Xzone, Martin Schovanec. „Ať pátrám v číslech Xzone sebevíc, tak to vypadá, že včerejší zahájení předprodeje God of War: Ragnarok byl největší start v historii firmy a to je hra jen na PlayStation,“ napsal na twitteru.

Obrovský zájem o God of War Ragnarök není jen u nás, ale po celém světě. Sběratelské a Jötnar edice obsahující repliku kladiva Mjölnir byly vyprodané během několika desítek vteřin. Bohužel se tyto edice nedostaly jen k hráčům, kteří by měli o ně zájem, ale i k různým překupníkům, kteří se snaží na nich vydělat. I proto hned tyto edice zaplavily třeba americký eBay, kde se prodávají za mnohonásobně vyšší cenu. Je to škoda, ale asi se proti podobným vykukům nedá moc bojovat.

Když už jsme u hry God of War Ragnarök, o ní se na redditu trochu rozpovídal umělecký ředitel Raf Grasseti, který se svým týmem stojí za návrhem řady postav. V God of War Ragnarök bude spousta nových, no a proto byl dotázán, jaká postava z hlediska designu byla ta vůbec nejsložitější. Neváhal a odpověděl, že tou postavou byl Odin, jehož návrhu věnovali obrovské množství času a prostředků. Toho jsme zatím v první ukázce neviděli a ani nebyl na žádném artworku. Je tedy trochu zahalen tajemstvím.

Do komentářů nám určitě napište, jak se na hru God of War Ragnarök těšíte. Ta u nás bude dostupná s českými titulky.

Zdroj: TZ, twitter, reddit

God of War Ragnarök

ps4ps5
Sony Interactive Entertainment, Sony Santa Monica Studio
Datum vydání hry:
9. 11. 2022
KARTA HRY
10/10

Komentáře