Podle Microsoftu má vyjít hra Marvel's Wolverine příští rok, pravděpodobně se tak nestane

novinka  26
Martin Šmíd, 20. 10. 2022 13:08
Britský Úřad pro hospodářskou soutěž a trhy v současnosti hodnotí navrhovanou akvizici Activision Blizzard společností Microsoft. Vzhledem k tomu, že ji neschválil během prví fáze, protože se obává, že by mohla mít dopad na trh i hráče, postoupila do druhé daleko důkladnější druhé fáze. To se nelíbí Microsoftu, který už úřadu zaslal dokument, v němž se snaží poukázat, že akvizice bude pro hráče přínosem a navíc nijak neohrozí postavení Sony a její konzole PlayStation na trhu. V dokumentu, jak si všiml Tech4Gamers, je zmínka, že sama Sony připravuje spoustu exkluzivních her pro konzole PlayStation, které vytváří vývojáři první i třetí strany. V dokumentu je pak přímo zmíněno, že jen na příští rok plánuje Sony vydat hry Marvel's Wolverine, Marvel's Spider-man 2, Forspoken a Final Fantasy XVI.

Může mít Microsoft nějaké informace o vydání hry Marvel's Wolverine studia Insomniac Games? Těžko říci, pravděpodobně tomu tak nebude. Zmínka této hry v dokumentu může být i kvůli tomu, že Sony moc dalších her zatím neoznámila, možná i z tohoto důvodu. Hra Marvel's Wolverine byla oznámena v minulém roce, kdy nám bylo řečeno, že vývoj teprve odstartoval, na rozdíl od druhého Spider-mana, na němž se pracuje už několik let. Je tak nepravděpodobné, že by v příštím roce vyšla, a to i přes skutečnost, že v Insomniac Games jsou celkem rychlíci, co se vývoje her týče.

„V duchu našich her o Spider-manovi je naším cílem respektovat DNA toho, co dělá tuto postavu tak oblíbenou, ale také hledat příležitosti, jak ji osvěžit a odrážet ducha studia Insomniac Games. I když je Marvel's Wolverine ve velmi rané fázi vývoje, z toho, co jsem viděl z jejího emotivního příběhu a hratelnosti, už teď tým vytváří něco speciálního,“ řekl před rokem k oznámení Ryan Schneider ze studia Insomniac Games. 

Zdroj: VGC

Marvel's Wolverine

ps5
Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games
Žánr:
Hack and slash/Beat 'em up, Adventura
KARTA HRY

Komentáře