PlayStation Productions připravuje film podle hry Gravity Rush

novinka  14
Martin Šmíd, 22. 8. 2022 18:40
Portál Deadline před malou chvilkou přinesl informaci, že společnosti PlayStation Productions a Scott Free Productions zahájily spolupráci na filmu podle povedené akční hry Gravity Rush. Film bude podle zprávy režírovat Anna Mastro (Secret Society of Second Born Royals) podle scénáře Emily Jerome (Panopticon). Jde tedy o další velkou adaptaci oblíbené videoherní značky PlayStationu. Zatím nevíme, jestli se film objeví v kinech nebo na nějaké streamovací službě, ani kdo další se na něm bude podílet. Musíme si tedy počkat. Jen připomeneme, že pod hlavičkou PlayStation Productions vznikají ještě filmy Days Gone a Ghost of Tsushima nebo seriály Twisted Metal, Horizon, God of war a The Last of Us.

 „Gravity Rush je bez debat nejlepší Playstation Vita hrou, jaká se doposud objevila na trhu. Nejenže má originální námět, což se v dnešní době cení dvojnásob, ale také má zajímavý příběh a neskutečně návykovou hratelnost, díky níž se budete od hraní odtrhávat jen hodně ztěžka. Jako třešnička na dortu tu je vynikající audiovizuální zpracování, které vás pohladí po duši. Nyní už nehledejte nějakou záminku si koupit kapesní konzoli Playstation Vita, Gravity Rush si musíte zahrát,“ napsali jsme v recenzi na původní hru z roku 2012.


„Gravity Rush 2 je parádní akční adventura, která je prakticky ve všem lepší jak její předchůdce. Může se pochlubit nejen propracovaným příběhem se spoustou dobře napsaných zajímavých postav, ale také nádherným světem, zábavnou hratelností a velkou rozmanitostí během hlavních i vedlejších úkolů. To vše pak podtrhuje ohromující vizuální zpracování a strhující soundtrack. Gravity Rush 2 je hra, která by vám neměla chybět ve sbírce, ale hlavně jde o výborný start do letošního roku,“ napsali jsme v recenzi na druhý díl, který vyšel v roce 2017 pro PlayStation 4. 

Zdroj: Deadline

Gravity Rush 2

ps4
SCEE, Team Gravity
Datum vydání hry:
18. 1. 2017
Žánr:
Plošinovka, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře