Oznámení Battlefield 4 Deluxe Edition

novinka  18
Martin Šmíd, 7. 6. 2013 20:45
Už příští týden EA odkryje další podrobnosti o jedné z nejočekávanějších akčních her letošního roku, Battlefield 4. Ta vyjde nejen na současné platformy, ale i konzole nové generace, na kterých nabídne hlavně hezčí vizuální zpracování, ale také další vylepšení, třeba větší počet hráčů v multiplayerové části. Než se dozvíme další podrobnosti, oznámila dnes EA speciální Deluxe edici, kterou půjde získat za předojednávku. „Deluxe Edice svým obsahem představuje doposud nejhodnotnější předobjednávkový bonus, jaký jsme kdy nabídli,“ píše EA ve svém oznámení. Níže v novince se můžete podívat, co edice přesně nabídne.

Battlefield 4 Deluxe Edition
• Hru Battlefield 4 ve speciálním obalu s vyprofilovaným cover artem (dvakrát šiřší než standardní DVD obal)
• Exkluzivní sběratelský steel book
• Kupón ke stažení rozšiřujícího balíčku pro multiplayer s názvem Battlefield 4 China Rising zdarma (datum vydání tohoto balíčku se čtyřmi rozsáhlými mapami bude upřesněno)
• Další exkluzivní in-game předmět, který bude přestaven příští týden na E3

Tato nabídka se samozřejmě vztahuje i na všechny již uskutečněné předobjednávky, avšak upozorňujeme, že jde o limitovanou nabídku platnou do vyprodání zásob. V příloze najdete grafické podklady k Deluxe Edici – obal hry ve verzích pro všechny platformy, vizualizaci steelbooku a artwork rozšiřujícího balíčku China Rising.

Objednávat můžete u obchodu Xzone pro Playstation 3 (http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=861&a_aid=11051105 ) nebo Xbox 360 (http://www.xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=894&a_aid=11051105 )

Zdroj: Tisková zpráva, EA CZECH

Battlefield 4

ps4ps3x360xone
Electronic Arts, DICE
Datum vydání hry:
29. 10. 2013
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře