Oznámena závodní hra F1 22, vyjde začátkem července

novinka  12
Martin Šmíd, 21. 4. 2022 17:35
Společnosti Electronic Arts a Codemasters dnes oznámili přípravu hry F1 22, která vyjde celosvětově 1. července letošního roku pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S. Níže se můžete podívat na kratší oznamující teaser, který toho moc nepoví, ale vývojáři slibují novou éru závodění. „Usedni do sedadla v nové éře F1 s úžasnými novými vozy a přepracovaným jízdním modelem, který znovu přináší intenzivní závodění kolo na kolo, které prožíváme v současné sezóně," píší vývojáři na oficiální stránce. Níže naleznete první podrobnosti o novém ročníku, více se o jeho novinkách dozvíme v následujících týdnech, takže vás budeme informovat.

Doplňující střípky informací 

  • Z minula se vrátí desetiletá Kariéra s novými možnostmi, režim My Team, splitscreen pro dva hráče, F2 a multiplayer. 
  • Novinkou bude režim F1 Life, v němž bude možné okusit život v luxusu pilota F1, přičemž zmíněny jsou i supersporty, ale jak budou přesně do hry zařazeny, zatím nevíme. 
  • Slíbena je propracovanější umělá inteligence, přičemž hra bude nyní i daleko přístupnější pro nováčky. 
  • Novinkou v novém ročníku bude okruh Miami International Autodrome. Nad okruhem v Soči zatím visí otazník. Vývojáři se k němu nevyjadřují, ale je možné, že zařazen nebude. To vzhledem k současné situaci asi moc nepřekvapí.
  • Hra by u nás měla vyjít lokalizovaná do češtiny, což je zřejmě díky spolupráci s EA. 

První obrázky

Oznamující trailer

Zdroj: Tisková zpráva

F1 22

ps4xoneps5xsx
Codemasters, Codemasters
Datum vydání hry:
1. 7. 2022
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
8/10

Komentáře