Oznámen Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games

novinka  1
Martin Šmíd, 20. 4. 2011 9:00
Společnosti SEGA a Nintendo dnes oznámily, že po dlouholetém partnerství Maria a Sonica, opět spojí své síly. Legendární série, které se prodalo celosvětově přes 19 milionů, teď zamíří do Londýna na olympijské hry 2012, s oficiálním názvem Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games na konzoli Wii a také zcela poprvé na přenosnou konzoli Nintendo 3DS. Řada nových a zajímavých sportů, jako fotbal a jezdectví, které budou na Wii verzi debutovat, se objeví po boku klasických olympijských disciplín, jako je atletika, vodní sporty a nebo stolní tenis. Tyto nové sporty jistě ještě více podnítí sportovní zápal mezi hráči jak v single tak multiplayer módech. Vůbec poprvé se Mario & Sonic představí na přenosnou konzoli Nintendo 3DS. Verze bude obsahovat více než 50 originálních olympijských sportů, hratelných jak v single tak v multiplayer módech. Navíc revoluční sledování 3D obrazu bez brýlí přinese do světa Maria a Sonica zcela nový rozměr a unikátní kontrolní systém, zajištující spoustu nových a zajímavých způsobů, jak soutěžit o prestižní zlatou medaili.

"Olympijské hry v Londýně 2012 budou sportovní přehlídkou a my jsme rádi, že Mario a Sonic mohou být znovu přitom, tentokrát s největším počtem olympijských sportů vůbec" říká Raymond Goldsmith, předseda představenstva a generální ředitel společnosti ISM (International Sports Multimedia).

"Tyto hry spojili dvě nejoblíbenější postavičky v historii videoherního průmyslu" řekl prezident Nintendo America, Reggie Fils-Aime. „Coby veteráni videoher a olympijských her, dorazí Mario & Sonic do Londýna jako bezkonkurenční, impozantní tým, nabízející spoustu zábavy a sportovních aktivit pro všechny, kdo se chtějí bavit.“

Datum vydání pro Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games bude oznámeno ke konci roku.
Zdroj: Tisková zpráva

Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games

wii3ds
SEGA, SEGA
Datum vydání hry:
15. 11. 2011
Žánr:
Sport
KARTA HRY
6/10

Komentáře