Nové trailery na příští týden vycházející Resident Evil Village Gold Edition

novinka  3
Martin Šmíd, 21. 10. 2022 0:10
Příští týden vyjde povedená akční hra Resident Evil Village v Gold edici. Součástí bude i velké rozšíření Winters’ Expansion, které nabídne novou příběhovou kampaň Shadows of Rose, ale také pohled ze třetí osoby a novinky v rámci Mercenaries. Dnes Capcom během prezentace vypustil nový trailer, ale také zároveň oznámil, že už brzy bude dostupná demoverze o délce 60 minut, v níž bude možné si vyzkoušet pohled ze třetí osoby.

Oficiální informace

Shadows of Rose - Pokračuj šestnáct let po událostech hry Resident Evil Village v příběhu Wintersovy dcery Rose, který je k dispozici jako nový příběhový obsah v rámci rozšíření Winters' Expansion. Nyní, už jako teenagerka, se Rose snaží ovládnout děsivé schopnosti a vydává se do pokřivené tajemné říše uvnitř vědomí Megamycete, kde se chce svého prokletí zbavit.

Režim hry z pohledu třetí osoby - Zcela poprvé můžeš sledovat Ethana Winterse z nového úhlu pohledu a zahrát si hlavní příběh v klasickém ztvárnění série Resident Evil z pohledu třetí osoby.

Režim Mercenaries novinky - Řady „žoldáků“ jako hratelných postav rozšiřují Chris Redfield, Karl Haisenberg a Alcina Dimitrescu. Doplněna byla i nová prostředí, která přidávají na rozsahu a univerzálnosti.

Gameplay trailer

Trailer s dalšími podrobnostmi

Demoverze s možností vyzkoušet hraní ze třetí osoby

Společně s Gold edicí bude dostupný i multiplayerový spin-off Re:Verse. Ten měl původně vyjít už v létě minulého roku, ale nakonec byl několikrát odložen, aby mohli vývojáři zareagovat na docela velkou kritiku ze strany hráčů. Des bylo oznámeno, že bude možné si ho zahrát v early access verzi, navíc vývojáři odhalili i podporu po vydání.

Zdroj: TZ

Resident Evil Village Gold Edition

ps4xoneps5xsx
Capcom, Capcom
Datum vydání hry:
28. 10. 2022
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře