Nový trailer na hru The Ascent

novinka  8
Martin Šmíd, 26. 3. 2021 18:19
Před rokem herní vydavatel Curve Digital s vývojáři ze studia Neon Giant představil kooperativní sci-fi akční RPG hru The Ascent pro konzole Xbox Series X/S a Xbox One. Dnes tu na ní máme zcela nový gameplay trailer, zaměřující se na kooperativní hraní. Naleznete ho níže v novince.

Popisek hry od vývojářů

The Ascent akční RPG pro jednoho nebo více hráčů, zasazené do rušného kyberpunkového světa planety Veles.

Vítejte v superměstě The Ascent Group, zcela nezávislé a soběstačné metropoli provozované stejnojmennou korporací, které se táhne vysoko do nebe a je plné stvoření z celé galaxie. Vaše postava je dělník zotročený korporací, která vlastní vás a všechny ostatní ve vaší čtvrti. Vaším úkolem je udělat, co po vás chce, ať už se jedná o sebepodřadnější práci. Jednoho dne, zatímco jste prováděli rutinní práci se svým kyberdeckem, jste se náhle ocitli ve víru katastrofických událostí. Ascent Group, největší megakorporace na této planetě, se z neznámých důvodů zhroutí – a automatizované bezpečnostní systémy se zblázní. Existence vaší čtvrti je v ohrožení: konkurenční korporace se ji snaží získat násilím a zločinecké syndikáty se snaží posílit svůj černý trh s vylepšeními. Musíte vzít do rukou zbraně a zabránit jim v ovládnutí vašeho domova – a při tom zjistit, jak to vlastně všechno začalo.

Prozkoumejte planetu Veles, ať už sami nebo až se třemi přáteli, a zjistěte, co se stalo. Při vašem vzestupu tímto superměstem vám cestu zkříží působiví a nebezpeční nepřátelé, ale také nečekaní spojenci. Kompletně si přizpůsobte vzhled, dovednosti a schopnosti své postavy tak, aby odpovídaly vašemu stylu hry, a postupně získávejte další zbraně a vybavení, které vás ještě víc posílí.

Zdroj: Tisková zpráva

The Ascent

xonexsxps5ps4
Curve Digital, Neon Giant
Datum vydání hry:
29. 7. 2020
Žánr:
Střílečka, RPG, Adventura, Indie
KARTA HRY
7/10

Komentáře