Nový trailer na hru Mario + Rabbids Sparks of Hope, známe datum vydání

novinka  3
Martin Šmíd, 28. 6. 2022 15:10
Před rokem Ubisoft oznámil přípravu nové hry Mario + Rabbids Sparks of Hope pro konzoli Nintendo Switch, která bude navazovat na výborný a hodně úspěšný Mario+Rabbids Kingdom Battle. Opět půjde o tahovou strategii, v níž čeká Maria a jeho bandu zcela nové dobrodružství. „Vydejte se s Mariem, Luigim, princeznou Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigim a jejich přáteli na galaktickou cestu, abyste porazili zlou entitu. Prozkoumejte planety po celé galaxii a odhalte záhadná tajemství a splňte rozmanité úkoly,“ stojí v popisku hry. Dnes jsme se během Nintendo Directu dočkali nové upoutávky, podívat se na ní můžete níže v novince, ale zároveň bylo oznámeno, že hra vyjde už 20. Října letošního roku.

Informace z tiskové zprávy

Jako hra, která v sobě mísí taktickou tahovku s akcí v reálném čase, nově Mario + Rabbids Sparks of Hope představuje inovativní soubojový systém, díky němuž budou hráči využívat své hrdiny k dashování, týmovému skákání na nepřátele, schovávání za překážkami či dokonce dostanou šanci použít jejich schopnosti k tomu, aby ze sebe dostali to nejlepší. S touto vylepšenou hratelností čeká zábavné taktické dobrodružství v Mario + Rabbids Sparks of Hope jak úplné nováčky, tak i žánrové veterány.

Cursa a jeho společníci jsou odhodláni spotřebovat veškerou energii, která se nachází v galaxii. Zároveň jsou ochotni lovit Sparky, podivná stvoření vzniklá spojením Lumasů a králíků, a zničit vše co jim stojí v cestě. Hráči tak budou muset najít a zachránit Sparky, aby se k nim připojili na jejich cestě. Sparkové vám zároveň nabídnou nové taktické možnosti, díky němž získáte v bitvách celou řadu výhod. Samotné hrdiny si budete moc povyšovat na vyšší úrovně a upravovat jejich vzhled, spárování hrdiny s konkrétním Sparkem zase odemkne dodatečné schopnosti. Všichni mají své výrazné schopnosti i osobnost, což se projeví ve chvílích, kdy někdo využije svůj silný štít, zatímco jiná postava zase bude vysílat živelné útoky.

Hráči se společně s nimi vydají na epické dobrodružství skrz celou galaxii, kde budou objevovat celou řadu planet, seznamovat se s tamějšími obyvateli a plnit jedinečné úkoly vedoucí k osvobození galaxie od Cursy. Během vaší cesty potakáte celou řadu známých tváří se světa Nintenda.

Zdroj: TZ

Mario + Rabbids Sparks of Hope

nsw
Ubisoft, Ubisoft
Datum vydání hry:
20. 10. 2022
Žánr:
Strategie, Tahová strategie (TBS), Taktická, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře