Nový trailer na akci Atlas Fallen se zaměřuje na souboje

novinka  5
Martin Šmíd, 20. 7. 2023 14:07
Vývojáři ze studia Deck 13 dnes zveřejnili nový gameplay trailer na svoji připravovanou akční RPG hru Atlas Fallen, která vyjde už příští měsíc pro PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. U nás navíc s českou lokalizací. Důležitou součástí hry budou souboje s nejrůznějšími protivníky, no a na představení soubojového systému se vývojáři v novém traileru zaměřují. Podívat se na něj můžete níže v novince.

Informace z tiskové zprávy

Ve zničeném světě pokrytém pískem využijte božskou sílu tajemné rukavice a ovládněte hrdinské schopnosti, abyste porazili tyranského, všemocného boha. Zkroťte písek a přeměňte ho na tři mocné zbraně a pohybujte se neuvěřitelnou rychlostí a hbitostí. Vyberte si nepřemožitelnou dvojici zbraní a používejte nejsmrtonosnější komba v plynulých, velkolepých bitvách. Nechte svou zbraň v průběhu bitvy nabývat na síle a pak využijte plný potenciál rukavice.

Ve světě Atlasu můžete najít 151 kamenů esence, které vám zpřístupní speciální schopnosti a bojové efekty. Ať už chcete být v boji agresivní, nebo dáváte přednost defenzivě, kombinujte kameny podle svých představ a užijte si epické a intenzivní střety proti Wraithům. Přizpůsobte se a použijte své možnosti moudře proti každému protivníkovi. Boj si užijete ještě více s kamarádem. Společně budete brázdit písky věčné země plné dávných nebezpečí, tajemství a záblesků minulosti. Můžete spolu odehrát celou příběhovou kampaň a lovit legendární monstra.

Zdroj: TZ

Atlas Fallen

xsxps5
Focus Entertainment, Deck 13
Datum vydání hry:
10. 8. 2023
Žánr:
Adventura, RPG
KARTA HRY
6/10

Komentáře