Nová akční hra Atlas Fallen dostává rozmanitá hodnocení, podívejte se na launch trailer

novinka  5
Martin Šmíd, 10. 8. 2023 10:52
Od dnešního dne je v prodeji nová akční RPG hra Atlas Fallen od vývojářů ze studia Deck 13, kteří nám v minulosti přinesli sérii The Surge. Včera večer padlo embargo na recenze, v nichž si hra začala odnášet docela rozmanité známky. My udělili lehce nadprůměrných 6/10 za zábavné souboje s monstry či nápaditý písečný svět, ale i nezajímavý příběh, špatně napsané postavy a nudnou herní náplň. Níže v novince se můžete podívat na některá další hodnocení.

 „Navzdory nedostatkům s příběhem, vizuálním zpracováním i designem Atlas Fallen vyniká jako videohra." – 8/10 (Attack of the Fanboy)

„Nehledejte u Atlas Fallen skvělý příběh, ale pokud hledáte zajímavý svět k prozkoumání, je to hra pro vás. Hratelnost je zábavná, nepřátelé jsou povedení, a systém přizpůsobení je fantastický, abyste si mohli vybojovat svoji vlastní cestu.“ – 7.5/10 (GamingTrend)

„Atlas Fallen je solidní akční RPG v otevřeném světě se spoustou skákacích pasáží a velkých monster, se kterými můžete bojovat s kamarádem v kooperaci, pokud vás nezajímá příběh nebo si nepotrpíte na kvalitní textury.“ – 7/10 (IGN)

„Zvenčí má Atlas Fallen všechny rysy fantasy eposu s otevřeným světem, ale když se podíváte trochu pozorněji, uvidíte trhliny.“ – 6.5/10 (God is a Geek)

„Atlas Fallen je průměrné akční RPG se zajímavým soubojovým systémem, ucházejícím otevřeným světem, podprůměrnou prezentací a neuspokojivým příběhem.“ – 6/10 (RPG Site)

„Atlas Fallen má několik ambiciózních nápadů, ale jeho špatná prezentace brzdí slibný bojový systém.“ – 6/10 (Digital Trends)

Atlas Fallen je nejlepší, když bojujete proti obrovským nepřátelům. Když ovšem opakovaně bojujete se stejnými nepřáteli, když nedokáže moc nabídnout a prostředí splývají v jedno, hra začne být rychle nudná a frustrující.“ – 5/10 (TheSixthAxis)



Zdroj: TZ

Atlas Fallen

xsxps5
Focus Entertainment, Deck 13
Datum vydání hry:
10. 8. 2023
Žánr:
Adventura, RPG
KARTA HRY
6/10

Komentáře