Nový gameplay trailer na krvavou fantasy fotbalovou hru Blood Bowl III

novinka  2
Martin Šmíd, 6. 2. 2023 16:07
Už tento měsíc vyjde krvavý fantasy fotbal Blood Bowl III od vývojářů ze studia Cyanide. Ti nyní na hru lákají skrze nový trailer, skrze který ji prakticky celou shrnuje. Dozvíte se více o singleplayerové kampani, frakcích, ale také herních mechanikách. Na trailer se můžete podívat níže v novince. Hra Blood Bowl III vyjde tento měsíc pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S. Verze pro Nintendo Switch vyjde o něco později.

Oficiální popisek hry

Brutální, šílený, taktický… takový je BLOOD BOWL! Ikonický sport smrti se vrací s novou videohrou plnou fantasy fotbalu, který je věrný nejnovějším pravidlům deskové hry a jejímu novému obsahu. Založte si vlastní tým a pak drťte, likvidujte a podvádějte, dokud se nedostanete až na vrchol... a dokud vaši soupeři neskončí na hřbitově.

Nasaďte si kopačky, připněte si helmu, upravte si nárameníky a hrudní plát... a (nenápadně) si za pásek zastrčte ostrou dýku.

Válka zmizela ze Starého světa, když se obyvatelé rozhodli řešit své neshody hraním posvátného sportu boha Nuffla: Blood Bowl. A přesto není o nic méně krvavý než bojiště, která nahradil. Vraždy, zohavení, podvádění, podplácení, čarodějnictví a dokonce boží zákroky – to vše na hřišti následuje jedno po druhém k potěše všech diváků!

Nelítostní, ale nikoliv bez mozku – ujměte se velení týmu ze 12 dostupných ras, z nichž každá má jedinečné vlastnosti, a zabraňte soupeřům v postupu pomocí pečlivého rozmístění hráčů. Uskakujte nebo nelítostně likvidujte každého, kdo se vám připlete do cesty, a dostaňte se do konečné zóny kvůli rozhodujícímu touchdownu! Ty nejlepší strategie by přirozeně měly být ostřejší, ale... kdo ví? Zuřící troll může sežrat spoluhráče a změnit běh zápasu.

Šéf jste vy – založte si tým, rekrutujte hráče, upravte jejich vzhled, emblémy a zbroje, najímejte roztleskávačky a trenéra a pak se zúčastněte těch nejdivočejších soutěží ve Starém světě. Ale pozor: zranění jsou běžná a je víc než pravděpodobné, že některé vaše hráče odnesou z pole v pytli na mrtvoly, což dokáže definitivně ukončit kdysi slibnou kariéru...


Zdroj: TZ

Blood Bowl III

ps4xonenswps5xsx
Nacon, Cyanide
Datum vydání hry:
23. 2. 2023
KARTA HRY

Komentáře