Novinky na CoDzone

novinka  4
Martin Šmíd, 8. 12. 2012 22:00
Ačkoliv jsme se v poslední době věnovali sérii Call of Duty více než kdy jindy, hlavně novému dílu Black Ops 2, rozhodně nepokrýváme všechny novinky, které se na internetu objeví. Od toho tu je náš spřátelený server CoDzone, který všechny menší i větší novinky kolem Call of Duty shromažďuje na jednom místě. Za poslední dny si na něm můžete přečíst třeba světové statistiky nového dílu Black Ops 2, případně i to, že ho jeden Australan hrál neuvěřitelných 135 hodin v kuse. Pomalu se začínají objevovat zaručené i čistě spekulativní novinky ohledně dalšího dílu, který vyjde příští rok na podzim. Nejzajímavější novinky naleznete níže po rozkliknutí, ale samozřejmě bude nejlepší, když si prohlédnete celé CoDzome - http://codzone.tiscali.cz .

Zákulisie natáčania Surprise Trailer - http://codzone.tiscali.cz/novinka/489/zakulisie-natacania-surprise-trailer .
Svetové štatistiky Black Ops 2 - http://codzone.tiscali.cz/novinka/488/svetove-statistiky-black-ops-2 .
Australan hrál 135 hodin Black Ops 2 - http://codzone.tiscali.cz/novinka/487/australan-hral-135-hodin-black-ops-2 .
Další Call of Duty od Sledgehammer Games - http://codzone.tiscali.cz/novinka/485/dalsi-call-of-duty-od-sledgehammer-games .
Black Ops 2 Wii-U versus X360/PS3/PC a další srovnání - http://codzone.tiscali.cz/novinka/484/black-ops-2-wii-u-versus-x360-ps3-pc-a-dalsi-srovnani .
Překvapivé úniky o Modern Warfare 4 - http://codzone.tiscali.cz/novinka/483/prekvapive-uniky-o-modern-warfare-4 .

Zdroj: CoDzone

Call of Duty: Modern Warfare 4

ps4ps3x360xone
Activision, Infinity Ward
KARTA HRY

Komentáře