Norman Reedus: Začalo se pracovat na Death Stranding 2

novinka  42
Martin Šmíd, 20. 5. 2022 16:42
Ačkoliv měla hra Death Stranding celkem rozporuplné přijetí, hráči si k ní našli cestu a studiu Kojima Productions i Sony se zaplatila. Od vydání se spekuluje, do čeho dalšího se Hideo Kojima pustí, no a zdá se, že Death Stranding 2 je jen otázkou času. Probíhající práce navíc nyní potvrdil v rozhovoru pro Leo Edit i přímo herec Norman Reedus, který v prvním dílu ztvárnil hlavního hrdinu. „Právě jsme začali pracovat na druhém dílu,“ řekl.


Na otázku, jak se dostal ke spolupráci s Kojimou odpověděl následovně. „Zavolal mi Guillermo Del Toro a řekl mi, že je tu chlapík, který se jmenuje Hideo Kojima. Že mi zavolá a já mám jen říci ano. Odpověděl jsem mu, jak to myslí, že mám říci jen ano. Odpověděl, že se mám přestat chovat jako debil a mám prostě říci Ano. Pak jsem byl v San Diegu a Hideo přišel s velkou skupinkou lidí z Tokia a ukázal mi, na čem pracuje. Byla to hra Silent Hill. Byl jsem nadšený z toho, co mi ukazoval. Hned jsem si říkal, pojďme do toho. Není to Ms. Pacman, je to realistické, tak futuristické, tak komplikované a krásné, byl jsem z toho úplně unešený,“ vzpomíná Reedus.

Pak ale nastaly problémy a Hideo Kojima musel hledat herce pro svoji novou hru pod Sony, no a Reedus byl mezi těmi, které oslovil. „Trvalo možná dva nebo tři roky, než jsme dokončili veškerý motion capture. Dalo to hodně práce. Pak hra vyšla a vyhrála všechna ta ocenění, bylo to velké. Zrovna jsme začali pracovat na druhém díle,“ říká Reedus. Pokud je hra teprve na začátku vývoje, dá se předpokládat, že si na oznámení ještě chvilku počkáme. Zdá se ale, že se do post-apokalyptického světa znovu vydáme. 

Zdroj: videogameschronicle.com

Death Stranding 2

ps5
Sony Interactive Entertainment, Kojima Productions
KARTA HRY

Komentáře