Mario slaví výročí a Nintendo oznamuje Super Mario 3D World a Super Mario 3D All-Stars pro Switch

novinka  81
Martin Šmíd, 3. 9. 2020 15:27
Nintendo dnes nečekaně vydalo speciální prezentaci Direct, kterou věnovalo připravovaným hrám s Mariem pro konzoli Nintendo Switch. Pokud máte tohoto zřejmě nejpopulárnějšího hrdinu světa videoher rádi, která letos slaví své už třicáté páté narozeniny, tak vám dnešní novinky určitě udělají velkou radost.

Game & Watch: Super Mario Bros. – Jako první Nintendo dnes oznámilo konzolku Game & Watch: Super Mario Bros., která bude dostupná od poloviny listopadu a dá možnost si užít v retro podání první dobrodružství Maria i se ztracenými levely.

Super Mario 3D World + Bowser's Fury - První oznámenou hrou je Super Mario 3D World Deluxe. Vylepšená verze hitu z konzole Wii U z roku 2013 nabídne veškerý původní obsah, hraní v kooperaci i zcela nové úrovně. Podle Nintenda by mělo jít o tu největší hru s Mariem, jaká doposud vyšla. Vydání je naplánováno na únor příštího roku.

Super Mario 3D All-Stars – Na závěr si Nintendo nechalo oznámení kolekce Super Mario 3D All-Stars , která vyjde už 18. září pro konzoli Nintendo Switch a nabídne starší hry Super Mario 64, Super Mario Sunshine a Super Mario Galaxy. Všechny hry v kolekci poběží ve vyšším rozlišení, budou mít podporu pro 16:9 displej, podporu pro Joy-con ovladače a v balení bude i kompletní soundtrack.

Super Mario Bros. 35 – Zdarma pro členy Nintendo Switch Online předplatného bude v říjnu dostupná hra Super Mario Bros. 35, v níž 35 hráčů bude závodit v klasické Mario o to, kdo dojde nejdále. V cestě bude ale nejen neúprosný čas, ale také důmyslné nástrahy a nejrůznější nepřátelé.

Mario Kart Live: Home Circuit – Dále byla oznámena závodní arkáda Mario Kart Live: Home Circuit, která vyjde už v říjnu letošního roku, která poprvé přináší závodění do reálného světa.

Do nabídky Nintendo Switch Online bude přidána kolekce Super Mario All-Stars ze SNESu obsahující hry Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels, Super Mario Bros. 2 a Super Mario Bros. 3 s vylepšenou 16-bitovou grafikou. 

Záznam celé prezentace Nintendo Direct

Zdroj: Tisková zpráva

Super Mario 3D All-Stars

nsw
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
18. 9. 2020
Žánr:
Plošinovka, Puzzle, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře