Neoficiálně: Dabér Franklina naznačil vývoj DLC s postavou CJ pro GTA V

novinka  19
BarackObama, 10. 3. 2016 12:55
Zrovna, když před pár dny nám jeden neposedný dabér, díky chybě úsudku prozradil, že již započala "předprodukce" hry Fallout 5, se na scéně objevuje další hříšník, tentokrát hlas Franklina Clintona, který přes svůj Instagram v podstatě potvrdil vývoj nového DLC pro hru GTA V.

Maylay a.k.a Mayleeno nahrál 3. března obrázek na Instagram, který obsahoval koláž CJ, oblíbeného hlavního protagonisty z GTA: San Andreas a Franklina bok po boku, následovaného jím samotným vedle dabéra CJ, to vše otitulkované hashtagem - #CJ #Franklin #GTA DLC? Shh! Duchapřítomný čtenář Fraghero nezaváhal ani na vteřinu a snímek si rychle uložil, načež jak už bývá folklórem dnešního internetu, byl původní snímek Maylayem odstraněn a nahrazen novým, tentokrát bez popisku o DLC.

Nyní si dovolím nasadit čapku "Kapitána Samozřejmosti" a poukázat na to, že v Rockstaru rozhodně pro nás něco kutí. Ne jenom fakt, že je zvláštní u člověka, jako je Maylay, vidět ho vystavovat snímek s dabérem CJ, ale především skutečnost, že sám od sebe k takovému snímku připíše popisek "DLC", naznačuje člověku nepřímý důkaz o existenci takového DLC, s postavou CJ v hlavní roli.

Krom toho, mnozí z vás asi nevědí jednu podstatnou věc, která by mohla téhle spekulaci přičíst pár kladných bodů navíc, a to jest teorii, která předpokládá, že CJ je otec Franklina a jeho tetička Denise je vlastně jeho biologickou matkou (pamatujete na přítelkyni CJ, Denise?)! Předpokládejme, že Franklinova "tetička" se rozhodla během děje GTA V skrýt svojí minulost se CJ a smysl takového DLC by byl proto logický krok, jak odkrýt její dávné tajemství a k tomu všemu vrátit na světlo světa legendární postavu, ze které by fanoušci GTA, respektive GTA: San Andreas byli jistojistě jak utržený ze řetězů. Nezbývá nic jiného, než čekat a doufat, že se tahle spekulace zakládá na pravdě.

Zdroj: Fraghero.com

Grand Theft Auto V

ps3x360
Rockstar, Rockstar
Datum vydání hry:
17. 9. 2013
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře