Hry Grand Theft Auto V se prodalo 140 milionů kopií, další informace z finanční zprávy Take-Two

novinka  9
Martin Šmíd, 9. 2. 2021 10:11
Akční hra Grand Theft Auto V studia Rockstar Games se i roky po svém prvním vydání prodává přímo skvěle. I proto společnost Take-Two dnes mohla během finanční zprávy oznámit, že se jí prodalo už 140 milionů kopií, což je nárůst o zhruba deset milionů oproti polovině minulého roku. Vývojáři v současnosti připravují nový obsah do Grand Theft Auto Online, které mělo v minulém roce doposud největší počet hráčů, no a plánuje se vydání hry Grand Theft Auto V i pro konzole nové generace. Podle dnešní zprávy se tak stane v druhé polovině letošního roku, přesné datum bude teprve oznámeno. Během finanční zprávy společnosti Take-Two jsme se dozvěděli i další informace, vše naleznete níže v novince.

  • Hry Red Dead Redemption 2 se prodalo do konce minulého roku 36 milionů kopií
  • Společnost Take-Two se nechce vyjádřit k možnosti remasterů předchozích dílů série Grand Theft Auto. Jakékoliv oznámení ponechává v rukou studia Rockstar Games.
  • Úspěch zaznamenala i hra NBA 2K21 s prodeji kolem 8 milionů kopií
  • Hru WWE Supercard si stáhlo 22 milionů hráčů
  • Se studiem Gearbox Entertainment má Take-Two dlouhodobou smlouvu na Borderlands sérii. Navíc spolupracují na neoznámené hře, která bude oznámena později.
  • V současnosti má Take-Two ve vývoji 93 her pro následujících 5 let. 72 her je určeno pro PC a konzole. 

Zdroj: Tisková zpráva

Grand Theft Auto V

ps3x360
Rockstar, Rockstar
Datum vydání hry:
17. 9. 2013
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře