Nathan Drake teaseruje na nové dobrodružství

novinka  10
Martin Šmíd, 25. 5. 2010 12:08
Nathan Drake je dnes už světoznámý dobrodruh, který hledá dávno zapomenuté památky naší historie, ale také chce rozluštit nejednu záhadu. Rovněž se ale dobře odreaguje na boxu, sledováním dobrodružných filmů (nejraději Indiana Jones a Rocky) a hraním her. Tyto informace o něm hlásá jeho profil na německé sociální síti MeinVZ, který patří SCEE. Nyní nechal na této stránce tři nic neříkající vzkazy.

- Amundsen byl první, kdo se dostal až na Jižní pól. Napsal o městě, které leží pod obrovským nánosem ledu a sněhu. To nedává žádný smysl.
- Jižní pól je už 25 milionů let pod ledem. V té době ještě žádné město neexistovalo. Co to mohl Amundsen vidět? Fakt z toho nemůžu spát!
- Jsem asi opravdu blázen, ale musím se o tom dozvědět víc. Zaletím si do Fredrikstadu, kde byl domov Amundsena.

Ihned po těchto zprávách se objevilo naprosté nadšení. Může se jednat o potvrzení třetího dílu Uncharted? Samozřejmě, že může. Nakonec to ale nemusí být zase až taková bomba. Tyto vzkazy mohou odkazovat také na DLC pro druhý díl a rovněž by mohly odkazovat na nějakou tu knížku podle Uncharted. V úvahu poté přichází i nedávno odhalený film. Rovněž by se mohlo jednat o tolik spekulovaný PSP díl. Možností je tak opravdu mnoho, každopádně, ať už to bude cokoliv, další dobrodružství přivede Nathana pravděpodobně na cestu ke ztracené Atlantidě. Už aby tu ta E3 byla.
Zdroj: thesixthaxis

Uncharted 2: Among Thieves

ps3
Naughty Dog, Sony
Datum vydání hry:
14. 10. 2009
Žánr:
Střílečka, Plošinovka, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře