Miyamoto: O filmu The Legend of Zelda jsme diskutovali přes 10 let

novinka  6
Martin Šmíd, 10. 11. 2023 19:28
Tento týden Nintendo oznámilo hraný film The Legend of Zelda podle jedné ze svých nejoblíbenějších značek, který uvede do kin po celém světě společnost Sony Pictures, přičemž režie se ujme mladý talentovaný režisér Wes Ball (Maze Runner, Kingdom of the Planet of the Apes). Shigeru Miyamoto nyní během sezení s investory měl k filmu několik dodatečných informací, a třeba i prozradil, že o něm mluvil s Avi Aradem přes deset let.

„Vím, že nás čeká spousta překážek, abychom vytvořili film, který fanoušky nezklame. S ohledem na tuto výzvu jsem o tomto projektu diskutoval s Avim Aradem asi deset let. S filmy je to podobné jako s hrami, protože na nich musíte strávit spoustu času, dokud nedospějete k něčemu, s čím jste spokojeni. Filmy proto potřebují sponzory, kteří je budou plně podporovat až do dokončení. při výrobě našich filmů funguje jako sponzor přímo Nintendo. Pro výrobu filmu se nám podařilo dát dohromady skupinu lidí, kteří jsou ochotni věnovat produkci čas, dokud nepřijdeme s něčím, čemu věříme,“ řekl Miyamoto.

„U filmu The Super Mario Bros. jsme měli s Chrisem Meledandrim, zakladatelem a generálním ředitelem společnosti Illumination, kreativní kontrolu nad všemi aspekty výroby a společně jsme pokračovali v produkci, dokud jsme nebyli spokojeni. U hraného filmu The Legend of Zelda si s Avi Aradem dáváme na přípravu spoustu času. Doufáme, že do kin uvedeme něco dobrého, co splní očekávání všech, takže se na to prosím těšte,“ dodal. 

Zdroj: TZ

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

nsw
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
12. 5. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře