Mass Effect 3 v prodeji

novinka  67
Martin Šmíd, 8. 3. 2012 15:34
Boj o záchranu Země začíná. Studio BioWare totiž oznámilo zahájení prodeje hry Mass Effect 3 v Česku a na Slovensku ve verzích pro Xbox 360 a PlayStation 3. V příběhu Mass Effect 3 jsou hráči vrženi do totální galaktické války o znovudobytí Země a záchranu celé galaxie. Ujmou se role velitele Sheparda, ostříleného veterána, ochotného udělat cokoli pro zničení prakticky nezastavitelného nepřítele. Mass Effect 3 rovněž obsahuje systém Galaxy at War, v jehož rámci mohou hráči bojovat na více frontách. Jeho součástí je pro sérii premiérový kooperativní multiplayer.

Studio BioWare rovněž vydalo obsahový balíček ke stažení s názvem Mass Effect 3: From Ashes. Mass Effect 3: From Ashes lze zakoupit na Xbox LIVE (Xbox 360), PlayStation Network (PlayStation 3) za cenu 215 Kč nebo 800 Microsoft Points.

Naší recenzi očekávejte v následujících dnech. Dali jsme si více času, abychom mohli vyzkoušet i multiplayerovou část. Recenzujeme Playstation 3 verzi. Pokud máte nějaké otázky, klidně se zeptejte v novince.
Zdroj: Tisková zpráva, EA

Mass Effect 3

ps3x360wiiu
EA, Bioware
Datum vydání hry:
9. 3. 2012
Žánr:
Střílečka, RPG, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře