Mapa v Marvel’s Spider-Man 2 je zhruba dvakrát větší než v prvním díle, mezi Peterem a Milesem bude možné kdykoliv přepnout

novinka  30
Martin Šmíd, 1. 6. 2023 18:23
Minulý týden jsme se konečně dočkali záběrů z hraní připravované hry Marvel’s Spider-Man 2, která vyjde během podzimu pro konzoli PlayStation 5. Vývojáři nyní poskytli rozhovor magazínu Famitsu, v němž zmínili několik dalších podrobností. „Tentokrát jsme přidali Queens a Brooklyn, takže velikost mapy je zhruba dvakrát větší než u prvního dílu. Myslím, že vzhledem k tomu, že jsou tyto dvě oblasti o něco menší a bydlí zde lidé, myslím, že vám přijdou odlišné od Manhattanu. Připravili jsme několik nečekaných situací, které jsme dosud nedělali, například bitvu na řece, takže doufám, že se na ně budete těšit,“ řekl ředitel hry Bryan Intihar pro magazín Famitsu.

Herní ředitel Ryan Smith následně doplnil, že kdykoliv při průzkumu města mimo mise bude možné přepnout mezi Peterem Parkerem a Milesem Moralesem. V příběhových misích pak bude pevně dané, za koho bude možné hrát. „V závislosti na obsahu jsou některé věci exkluzivní pro Petera nebo Milese, ale připravujeme také obsah, u něhož bude jedno, za koho budete hrát. I když jsou oba Spider-Mani a mají některé věci společné, Miles je rychlejší než Peter a každý z nich má své vlastní schopnosti,“ dodal s tím, že oba hrdinové budou mít vlastní stromy s dovednostmi, do nichž bude možné investovat. 

Další podrobnosti

  • Příběh je opriti prvnímu dílu daleko temnější.
  • Hra bude mít tři stromy dovedností - jeden pro Petera, jeden pro Milese a jeden bude sdílený.
  • Peter je závislý na obleku symbionta.
  • Hra obsahuje spoustu momentů, které hráče donutí se smát, ale i chytnou za srdce.
  • Peter nebude po celou dobu hry náladový.
  • Přepnutí mezi Milesem a Peterem je okamžité.
  • Vývojáři znovu zmínili, že ukázka pocházela ze starého buildu a vizuálně bude hra při vydání hezčí a vyladěnější. 



Zdroj: TZ

Marvel’s Spider-Man 2

ps5
Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games
Datum vydání hry:
20. 10. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře