Legendary Picture připravuje film Mass Effect

novinka  5
Martin Šmíd, 25. 5. 2010 11:35
Herní vydavatel Electronic Arts dnes oznámil, že prodal filmová práva na hru Mass Effect studiu Legendary Picture (The Dark Knight, 300, Souboj Titánů, Hangover a Watchmen). V následujících letech tak můžeme očekávat film podle této velmi úspěšné hry od studia Bioware. Producenti filmu budou bratři Avi a Ari Aradovi společně s Thomasem Tullem a Jonem Jashnim ze studia Legendary. Důležité slovo během vývoje filmu bude mít také Ray Muzyka a Greg Zeschuk, tedy zakladatelé Bioware a poté i hlavní designér hry, Casey Hudson. Celosvětově film Mass Effect uvede do kin Warner Bros.

“V Bioware jsme si vždy mysleli, jak se Mass Effect svou hloubkou, emocemi a zvraty hodí na filmové plátnu. S Legendary Picture a bratry Avi a Ari Aradovi věříme, že Mass Effect bude mimořádná událost, která realizuje naše vize pro nadšení všech fanoušků,“ řekl Casey Hudson.

Natáčení filmu Mass Effect by mělo začít v příštích měsících. Doufejme, že nás nebude čekat stejné zklamání, jako u doposud všech filmů na motiv videoher.
Zdroj: TZ

Mass Effect 2

x360
Electronic Arts, BioWare
Datum vydání hry:
26. 1. 2010
Žánr:
Střílečka, RPG, Simulátor, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře