Launch trailer na akční hru Scars Above, ta dostává první známky

novinka  0
Martin Šmíd, 28. 2. 2023 12:10
Od dnešního dne je v prodeji nová akční hra Scars Above od vývojářů ze studia Mad Head Games. „Na oběžné dráze Země se objeví obrovská záhadná mimozemská struktura, která ohromí celou planetu: lidstvo jí říká „Metahedron“. Reakční tým analýzy inteligentních kontaktů SCAR, sestávající z vědců a techniků, je vyslán, aby objekt prozkoumal. Věci nejdou podle plánu a Metahedron tým odvleče vesmírem na záhadnou planetu mimo sluneční soustavu. Vy hrajete za doktorku Kate Ward, členku týmu SCAR, která se probudí omámená a sama na cizí, nepřátelské planetě. Je odhodlaná přežít, a tak se vydává najít svůj tým a zjistit, co se vlastně stalo,“ stojí v popisku hry. Aby vývojáři na vydání upozornili, zveřejnili nyní docela povedený launch trailer, na který se můžete podívat níže v novince.

Na hru Scars Above už začaly vycházet první recenze. V nich padají celkem rozmanité známky, přičemž průměrné hodnocení na OpenCritic je v současnosti 67%.

„Scars Above je dobře zpracovaná střílečka z pohledu třetí osoby se spoustou možností, jak se vypořádat s krutým mimozemským světem, ve kterém se ocitnete.“ – 8/10 (God is a Geek)

„Zajímavá kombinace žánrů dělá ze Scars Above jeden z nejpoutavějších pokusů o akční adventuru, i když trpí některými neduhy.“ – 7/10 (PSU)

„Ve hře Scars Above je několik světlých míst, jako je zajímavé řešení hádanek a příběh, který byl sice poněkud předvídatelný, ale dobře vyprávěný, ale nestačí to na to, aby to ospravedlnilo trestuhodně strnulý pohyb, obrovské technické problémy a ošklivé animace. Nakonec i ty nejlepší části Scars Above byly před téměř dvěma lety zpracovány mnohem lépe.“ – 4/10 (VGC)

„První počin Mad Head Games na poli filmových her z pohledu třetí osoby se nesnaží vynalézat něco nového, přesto nabízí poutavé, zapamatovatelné a atmosférické dobrodružství, které mohu z celého srdce doporučit každému fanouškovi žánru.“ – 8.6/10 (XboxEra)

„Scars Above je průměrná akční adventura z pohledu třetí osoby, která se nesnaží o nic nového, přestože je zasazena do zajímavého sci-fi světa.“ – 6/10 (AltChar)

„Scars Above je výprava na tajemnou planetu, které chybí lesk, hloubka a vyváženost, což jí brání stát se zapamatovatelnou střílečkou z pohledu třetí osoby.“ – 5/10 (IGN)

„Slušně zábavná, i když nijak převratná akční sci-fi adventura.“ – 6/10 (Press Start)

Naší recenzi vám přineseme v následujících hodinách.

Zdroj: TZ

Scars Above

ps4xoneps5xsx
Prime Matter, Mad Head Studio
Datum vydání hry:
28. 2. 2023
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
6/10

Komentáře