Koncem měsíce bude možné konečně koupit na PS5 samostatně hru Marvel’s Spider-Man Remastered, oznámen komiksový prequel pro druhý díl

novinka  5
Martin Šmíd, 3. 5. 2023 15:56
Marvel’s Spider-Man 2 bude jednou z největších herních událostí letošního roku. Sony dnes na svých oficiálních stránkách znovu potvrdila, že se plánuje na letošní podzim a brzy se podělí s novými podrobnostmi. Zatím ale oznámila další novinky, které se týkají pavoučího superhrdiny. Tou pro hráče hlavní je skutečnost, že koncem měsíce bude možné si na konzoli PlayStation 5 zakoupit samostatně hru Marvel’s Spider-Man Remastered. Ta byla doposud dostupná pouze jako součástí Ultimate edice Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Hráči, kteří vlastní hru Marvel’s Spider-Man na PS4, budou moci upgradovat na PS5 remaster za 10 euro, jinak bude stát 49,99 euro.

To ale není vše, dnes zároveň vývojáři ze studia Insomniac Games oznámili komiksový prequel ke hře Marvel’s Spider-Man 2, který bude dostupný už od 6. května, a to zcela zdarma pro všechny fanoušky. „Když jsme se s týmem Marvelu sešli na začátku, prozkoumali jsme několik různých nápadů, jaké příběhy bychom mohli v prequelovém komiksu vyprávět. Ale stále jsme se vraceli ke stejnému základnímu předpokladu - co kdyby se Peter, Miles a MJ museli spojit proti novému superpadouchovi, jehož schopnostem by nerozuměli? Kromě toho jsme se chtěli ujistit, že můžeme nahlédnout do toho, co tato hrdinská trojice dělala od událostí v Marvel's Spider-Man a Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Co má Pete za lubem teď, když jsou ve městě dva Spider-Mani? Jak se Milesovi daří ve škole? A jak pokračuje novinářská kariéra MJ? V tomto příběhu se jejich životy střetnou, když se Peter, Miles a MJ snaží najít rovnováhu mezi svými povinnostmi vůči městu a osobními životy. Stále se vracejí k jednomu z hlavních témat komiksu: je magie skutečná? Protože v tomto akčním čísle se v našem vesmíru poprvé objeví oblíbený superpadouch, který má podle všeho nadpřirozené schopnosti, a není to nikdo jiný než The Hood,“ stojí v popisku komiksu. Jestli se The Hood následně objeví i ve hře, zatím nevíme a musíme si počkat na potvrzení. 

Zdroj: TZ

Marvel’s Spider-Man 2

ps5
Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games
Datum vydání hry:
20. 10. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře