Jim Ryan: Příběhové hry pro jednoho hráče budou i nadále základním kamenem našeho vydavatelského plánu

novinka  74
Martin Šmíd, 25. 9. 2023 9:59
Sony se v poslední době snaží prorazit na trhu s live service hrami, přičemž jich v současnosti připravuje hned několik. Mezi nimi jsou třeba akce Concord, Fairgame$, Marathon nebo Helldivers 2. Fanoušci PlayStationu se už delší dobu obávají, jaký dopad bude mít tato nová snaha vedení PlayStationu na jejich oblíbené příběhové hry pro jednoho hráče, díky nimž si získaly konzole PlayStation takovou oblibu. Na tuto otázku odpověděl už v minulém roce přímo Jim Ryan při setkání s analytiky, ale až nyní se tato zpráva dostala na internet díky nezcenzurovaným soudním dokumentům.

Na otázku, jestli Sony při snaze zdvojnásobit své příjmy spoléhá výhradně na 10 připravovaných live service, odpověděl Ryan následovně. „Bylo by naivní předpokládat, že všech 10 připravovaných live service her bude mít obrovský úspěch, takže nemusejí být nutně tím, co zdvojnásobí příjmy z first-party her. To rozhodně nepředpokládáme,“ řekl a dodal, že jestli bude hra úspěšná nebo ne budou vyhodnocovat případ od případu. „Nesmíme zapomínat, že i nadále budeme vydávat hry, které nám v průběhu posledních let velmi dobře sloužily. Tyto hry pro jednoho hráče, které jsou graficky krásné a mají bohaté příběhy, budou i nadále základním kamenem našeho vydavatelského plánu první strany,“ dodal.

Je třeba nutné dodat, že v současnosti Sony moc oznámených příběhových her pro jednoho hráče nemá. Příští měsíc vyjde Marvel’s Spider-Man 2 od studia Insomniac Games, přičemž Hideo Kojima připravuje pravděpodobně na příští rok hru Death Stranding 2. Na oznámení dalších her si ale musíme počkat. 


Zdroj: Gamingbolt

Death Stranding 2

ps5
Sony Interactive Entertainment, Kojima Productions
KARTA HRY

Komentáře