Hra Xenoblade Chronicles 3 dostává první nadšené recenze

novinka  10
Martin Šmíd, 26. 7. 2022 15:14
Koncem tohoto týdne vychází pro konzoli Nintendo Switch očekávaná JRPG hra Xenoblade Chronicles 3 od studia Monolith Soft. Nintendo jí věří a proto už nyní padlo embargo na recenze, v nichž většinou padají vysoké známky za skvěle napsané postavy, zajímavý příběh, kvalitně navržený svět i výborný soubojový systém, který byl vždy velkou devízou série Xenoblade Chronicles.

 „Hra Xenoblade Chronicles 3 se během své 150 hodinové kampaně vydá několika klikatými odbočkami, ale díky skvělým postavám a návykovým taktickým soubojům stojí za zahrání. – 8/10 (IGN)

„Herecké obsazení, tíha příběhu a volnost ve složení party tvoří silnou trojici, díky které si mě hra Xenoblade Chronicles 3 tak získala." - 9.5/10 (Destructoid)

„Xenoblade Chronicles 3 spojuje všechny dobré věci z předchozích dílů do jednoho kolosálního, komplexního a téměř nekonečného JRPG, na které se jen tak nezapomene.“ – 9,3/10 (Hobby Consolas)

„Xenoblade Chronicles 3 je trochu jako dvousečný meč, který by potřeboval trochu více nabrousit," - 7,5/10 (Game Informer)



Zdroj: TZ

Xenoblade Chronicles 3

nsw
Nintendo, Monolith Soft
Datum vydání hry:
29. 7. 2022
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře