Hra Tekken 8 dostává první vysoká hodnocení

novinka  55
Martin Šmíd, 23. 1. 2024 15:23
Už koncem týdne vyjde očekávaná bojovka Tekken 8 od Bandai Namco, na níž jsme vám v posledních týdnech a měsících přinášeli jeden trailer za druhým. Protože se vydání blíží, mohla vybraná média si hru zahrát předčasně a napsat své recenze. Na ty nyní padlo embargo a asi moc nepřekvapí, že padají vysoká hodnocení, přičemž v textech se kolikrát mluví o jednom z nejlepších dílů celé série.

 „Ve všech ohledech Tekken 8 překonává to nejlepší, co série a celý žánr bojových her nabízí.“ – 10/10 (Videogamer)

„Tekken 8 je fantastické pokračování. S obnoveným důrazem na režimy pro jednoho hráče a novou mechanikou Heat, která zajišťuje, že souboje jsou frenetičtější, se řadí spolu s Tekkenem 3 k vrcholům série.“ – 10/10 (VGC)

„Tekken 8 představuje odvážný směr v žánru bojovek, který nakonec vede k tomu, že se jedná o jednu z nejlepších bojovek všech dob.“ – 10/10 (Hardcore Gamer)

„Tekken 8 je úžasný nový přírůstek do dlouholeté série. Tím, že hra Tekken 8 ctí svůj odkaz, ale zároveň pokračuje v cestě vpřed, je opravdu výjimečná." - 9/10 (IGN)

Tekken 8 je mistrovské dílo v moderních bojových her. Nešetří na režimech pro jednoho hráče, online nabídka je robustní a jde o pořádnou vizuální podívanou. Ale co je nejdůležitější, bitvy jsou brilantní; přístupné, ale přitom nepostrádají hloubku.“ – 9/10 (PushSquare)

Tekken 8 má v současnosti 90% na Opencritic a 90% na Metacritic.

Zdroj: TZ

Tekken 8

xsxps5
Bandai Namco, Bandai Namco
Datum vydání hry:
26. 1. 2024
Žánr:
Bojovka
KARTA HRY
10/10

Komentáře