Hra Super Mario Bros Wonder si odnáší první vysoká hodnocení

novinka  37
Martin Šmíd, 18. 10. 2023 15:23
Koncem tohoto týdne vychází nová 2D plošinovka Super Mario Bros Wonder pro konzoli Nintendo Switch. Všechna videa z hraní vypadaly zatím skvěle, no a podle prvních recenzí se zdá, že se hra opravdu povedla a půjde o dost možná i nejlepší 2D plošinovku s Mariem za poslední roky. Hra Super Mario Bros Wonder si odnáší vysoká hodnocení za skvělou hratelnost, inovativní prvky či skvělé zpracování. Na některá hodnocení se můžete podívat níže v novince.

„Super Mario Bros Wonder je mistrovské dílo 2D plošinovek, které úžasným způsobem osvěžuje dlouholetou sérii a přináší nové vynalézavé způsoby hraní." – 10/10 (God is a Geek)

„Nekonečná kaskáda nápadů ve hře, která Maria zavede na úžasně zvláštní místa.“ – 10/10 (Eurogamer)

„Super Mario Bros. Wonder je vynalézavá hra se srdcem, s propracovaným designem a působivou prezentací, která je bezpochyby nejpamátnějším 2D počinem instalatéra od 90. let.“ – 10/10 (VGC)

„Super Mario Bros. Wonder vypadá a hraje se jako opravdový další krok ve 2D plošinovkách s Mariem.“ – 9/10 (IGN)

„Jedná se o právoplatného nástupce hry Super Mario World, a doufejme, že bude sloužit jako vzor pro další 2D hry s Mariem do budoucna.“ – 9/10 (Gamespot)

„Super Mario Bros. Wonder přináší nový pohled na klasický Mario side-scroller s divokými a trikovými proměnami úrovní. V jádru je to stále Mario, ale je zábavné nevědět, co od každé úrovně čekat. Tohle by mohl být začátek nové zářivé éry 2D Mario her.“ – 9/10 (TheSixthAxis)

V současnosti má hra Super Mario Bros. Wonder 92% na Opencritic a 94% na Metacritic

Zdroj: TZ

Super Mario Bros. Wonder

nsw
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
20. 10. 2023
Žánr:
Plošinovka
KARTA HRY
9/10

Komentáře