Hra Sifu dostává první známky, fanoušky kung-fu hledající pořádnou výzvu nezklame

novinka  49
Martin Šmíd, 6. 2. 2022 18:57
Od dnešního dne je možné díky předběžnému přístupu hrát očekávanou nezávislou kung-fu hru Sifu, a proto se začínají objevovat i první recenze. Ty chválí výborný soubojový systém i povedenou audiovizuální stránku, ale zároveň poukazují na obrovskou obtížnost, která by mohla mnoho hráčů odradit. Níže se můžete na některá hodnocení podívat. Hra Sifu vychází pro PC a konzole PlayStation 5 a PlayStation 4.

Díky jedinečné mechanice stárnutí a špičkovým soubojům je cesta od tvrdohlavého studenta k moudrému mistrovi kung-fu naprosto pohlcující. – 9/10 (Gamespot)

Brutální křivka učení a unikátní struktura, která vyžaduje, abyste hru zdolali na jediný život, představují pro Sifu značné překážky, ale na druhou stranu je to jedna z nejlepších moderních akčních her. – 9/10 (IGN)

Excelentní. Mohou se vyskytnout vady, ale jsou zanedbatelné a nezpůsobí obrovské škody. – 9/10 (Destructoid)

Zvládnutí bojového systému vyžaduje velkou míru odhodlání a tréninku, ale jako pravý bojovník musíte překonat bolesti při tréninku, než začnete sklízet ovoce. – 7.3 (Game Informer)

Sifu splňuje své sliby a je jednou z nejlepších kung-fu her, které kdy byly vytvořeny. Díky neuvěřitelné práci s animacemi, plynulým soubojům, krásnému výtvarnému stylu a skvělé hudbě si tato indie beat-em-up, roguelite hra zaslouží víc než kultovní status, který se jí pravděpodobně dostane. – 8/10 (GamingTrend)

Zdroj: Tisková zpráva

Sifu

ps4ps5
Sloclap, Sloclap
Datum vydání hry:
8. 2. 2022
Žánr:
Bojovka, Hack and slash/Beat 'em up, Indie
KARTA HRY
8/10

Komentáře