Hra Rise of the Ronin bude obsahovat tři režimy obtížnosti, má být proto daleko přístupnější než Nioh nebo Wo Long: Fallen Dynasty

novinka  90
Martin Šmíd, 23. 12. 2023 11:52
Studio Team Ninja stojí za hrami jako Ninja Gaiden, Nioh nebo Wo Long: Fallen Dynasty, které jsou charakteristické svoji vyšší obtížností. I proto se čekalo, že tomu tak bude i u připravované open-world hry Rise of the Ronin, která vyjde příští rok v březnu pro PlayStation 5. Nyní jsme se ale od vývojářů dozvěděli, že hra bude obsahovat od začátku už tři obtížnosti, aby dokázala oslovit i hráče, kteří mají rádi silné příběhy, a vysoká obtížnost by je mohla odradit.

 „Je očividné, že hry od studia Team Ninja nikdy nebyly navrženy tak, aby je mohl hrát naprosto každý, ale tentokrát jsme chtěli naší hru zpřístupnit co největšímu množství hráčů. Vytvořili jsme proto tři různé režimy obtížnosti, které si mohou hráči vybrat dle svých preferencí. První je určen pro hráče, kteří si chtějí užít jen příběh a hrát bez větších obtíží. Dále máme střední obtížnost pro hráče, kteří už něco v akčním žánru odehráli. A nakonec máme těžký režim, který odpovídá naším předchozím hrám a uspokojí potřeby hardcore hráčů a fanoušků Souls-like,“ řekl k obtížnosti producent hry Yosuke Hayashi. 

Zdroj: TZ

Rise of the Ronin

ps5
PlayStation Studios, Team Ninja/Koei Tecmo
Datum vydání hry:
22. 3. 2024
Žánr:
Adventura, RPG
KARTA HRY
7/10

Komentáře