Hra Marvel’s Wolverine by mohla vyjít už koncem příštího roku, má být pouze pro dospělé publikum

novinka  17
Martin Šmíd, 2. 2. 2023 23:02
Studio Insomniac Games v současnosti připravuje hned dvě velké hry - Marvel’s Spider-man 2 a Marvel’s Wolverine, přičemž s první se počítá na letošní podzim pro konzoli PlayStation 5. Herní novinář Jeff Grubb se nyní o Marvel’s Wolverine rozpovídal během Game Mess Mornings show serveru Giant Bomb. Těžko říci, odkud informace má, ale nejde je bohužel v tuto chvíli ověřit. Každopádně zmínil, že hra by mohla vyjít už v příštím roce na podzim. „Trochu mě překvapilo, že jsem slyšel dva různé termíny. Slyšel jsem o podzimu 2024, což by bylo hodně divoké. Insomniac totiž plánuje na letošní podzim Marvel’s Spider-man 2. Také jsem zaslechl, že se stále mluví i o roce 2025, takže se nedivte, pokud vyjde později. Jestli se ale někomu může podařit vydat dvě velké AAA hry s odstupem jednoho roku, je to Insomniac Games," řekl.

Následně Jeff Grubb zmínil, že hra by měla mít polootevřený herní svět, takže nepůjde o klasický open-world, s nímž se počítá pro Marvel’s Spider-man 2. Spíše by hra měla designem světa připomínat God of War nebo posledního Ratcheta. Vývojáři se navíc mají podle Grubba snažit, aby hra v ničem nepřipomínala filmy od Foxu. „Chtějí se jakýmkoliv způsobem vyhnout čemukoliv, co by evokovalo filmy od Foxu. Chtějí, aby hra stála na vlastních nohou. Snažil jsem se zjistit více podrobností a slyšel jsem, že se hra bude odehrávat předtím, než se Wolverine připojí k X-Menům. To ostatně dává smysl," říká Grubb. Podle jeho informací bude hra hodně krvavá a cílí na dospělé publikum. Ostatně Wolverine se k pořádným jatkám přímo nabízí. Že hra bude určena pro starší hráče, v minulosti potvrdil i její režisér Brian Horton (Marvel's Spider-Man Miles Morales a Rise of the Tomb Raider).

„Jako u her se Spider-manem je naším cílem respektovat nejen DNA toho, co dělá tuto postavu tak populární, ale také hledat příležitosti, jak ji osvěžit, aby odrážela ducha studia Insomniac Games. I když je Marvel's Wolverine ve velmi rané fázi vývoje, z toho, co jsem viděl z jeho emotivního příběhu a špičkové hratelnosti, už teď vím, že tým vytváří něco skutečně výjimečného," řekl během oznámení hry v roce 2021 Ryan Schneider ze studia Insomniac Games. 

Zdroj: VGC

Marvel's Wolverine

ps5
Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games
Žánr:
Hack and slash/Beat 'em up, Adventura
KARTA HRY

Komentáře