Hra Marvel's Midnight Suns dostává první hodnocení

novinka  4
Martin Šmíd, 30. 11. 2022 15:28
V pátek vychází pro PC a konzole současné generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S očekávaná superhrdinská hra Marvel's Midnight Suns od studia Firaxis Games. Protože byla několikrát odložena a předělávána, byla otázka, jak nakonec dopadne. Naštěstí se zdá, že jakékoliv obavy nebyly na místě, protože v prvních recenzích obstála a odnáší si velmi slušné známky. Jen je třeba nutné dodat, že recenze zatím vycházejí pouze na PC verzi, takže nevíme, jestli se povedl i konzolový port. Doufejme, že ano.

„Hra o superhrdinech, která dráždí mozek i srdce, s bohatými strategickými mechanismy, skvělým scénářem a úžasnými postavami. Odhlédneme-li od několika chyba a problémů s vizuálním zpracováním, jde o skvělé taktické RPG.“ – 9/10 (PCGamesN)

Dlouhá kampaň plná misí, na které se můžete vydat, a vztahů, které si vytvoříte s nejmocnějšími hrdiny, dělá z Marvel's Midnight Suns moderní klasickou strategii a jedno z největších překvapení roku 2022. – 5/5 (VGC)

Navzdory několika odkladům je Marvel's Midnight Suns vynikající taktické RPG, které přináší skvělý seznam hrdinů s přesvědčivým soubojovým systémem napříč dlouhou kampaní. – 8/10 (RPG Site)



Zdroj: opencritic

Marvel's Midnight Suns

ps4xoneps5xsx
2K Games, Firaxis
Datum vydání hry:
2. 12. 2022
Žánr:
RPG, Strategie, Taktická
KARTA HRY
8/10

Komentáře