Hra Lords of the Fallen konečně podporuje cross-play mezi konzolemi PlayStation 5 a Xbox Series X/S

novinka  10
Martin Šmíd, 23. 10. 2023 11:24
Akční RPG hra Lords of the Fallen dostala od vydání už několik updatů, které opravovaly mnohé chyby a dále ji optimalizovaly. Nyní všel update s označením 1.1.224, který zpřístupnil dříve slíbenou cross-play funkci mezi konzolemi PlayStation 5 a Xbox Series X/S, takže teď už mohou opravdu hrát všichni hráči společně. Kromě toho update umožňuje hráčům resetovat daný svět, který je tak možné hrát znovu bez toho, aby bylo nutné přejít na NG+, NG+2 a tak dále. To má usnadnit práci hlavně hráčům, kteří chtějí vysbírat všechny trofeje a nechtějí kvůli dokončení vedlejších úkolů přecházet hrát na vyšší obtížnost. Další update plánovaný na konec týdne pak přinese další změny v NG+, ale také sníží v některých pasážích hustotu nepřátel na základě zpětné vazby, aby hra byla o něco méně frustrující. No a vývojáři se zaměří i na další ladění výkonu na všech platformách a opravy dalších nahlášených chyb.

Hra Lords of the Fallen zažila velmi dobrý start a počáteční prodeje jsou podle všeho velmi dobré. Je ale otázka, co bude do budoucna. Vývojáři nyní pracují na updatech, ale fanoušci se začínají prát, jestli bude časem i nový obsah. O něm vývojáři zatím nemluvili, ale podle několika zatím neověřených informací připravují hned dvě velká rozšíření. Doufejme, že se v brzké době dočkáme potvrzení. 

UPDATE: Vývojáři dnes oznámili, že se za první týden prodal 1 milion kopií. Děkují všem hráčům za takhle obrovskou podporu.

Zdroj: TZ

The Lords Of The Fallen (2023)

xsxps5
CI Games , Hexworks
Datum vydání hry:
13. 10. 2023
Žánr:
Adventura, RPG
KARTA HRY
8/10

Komentáře