Hra Jurassic World Evolution 2 dostane v červnu velké rozšíření Dominion Biosyn

novinka  0
Martin Šmíd, 27. 5. 2022 16:42
Pokud patříte mezi fanoušky dinosaurů a budovatelské strategie Jurassic World Evolution 2, určitě vám udělá radost dnešní oznámení. Vývojáři ze studia Frontier Developments oznámili přípravu velkého rozšíření Dominion Biosyn, které bude dostupné pro všechny platformy od 14. června letošního roku za 19.99 euro. Podle popisku má jít o zatím největší rozšíření, na jakém vývojáři pracovali, přičemž jak už název napovídá, bude inspirované připravovaným filmem Jurassic World Dominion (Jurský Svět: Nadvláda), který bude mít premiéru o čtyři dny dříve. Stejně jako ve filmu i v rozšíření se v rámci speciální kampaně vrátí oblíbení hrdinové jako Claire Dearingová (hlas Bryce Dallas Howard), Dr. Alan Grant (Sam Neill) a Dr. Ellie Sattlerová (Laura Dern).

„Pomocí zbrusu nové funkce budou hráči kopat hluboko v jantarových dolech a objevovat vzácné genomy, aby vytvořili opeřené prehistorické druhy, které dosud nebyly ve hře Jurassic World Evolution k vidění. Kromě těžby jantaru přináší rozšíření Jurassic World Evolution 2: Dominion Biosyn do hry ještě více funkcí. Neviditelné ploty představují inovativní řešení pro zadržování a kontrolu obyvatel, zatímco systém rychlé přepravy umožňuje hráčům efektivně přesouvat zaměstnance po svých parcích.“ stojí v popisku.

Rozšíření přinese i nové kampaně v rámci režimu Chaos Theory a nebudou chybět ani noví zmínění opeření dinosauři jako Therizinosaurus a Pyroraptor, jenž loví ve smečkách. „K těmto fascinujícím novým druhům se připojuje starobylý masožravec Dimetrodon, který vyhynul ještě předtím, než se objevili první dinosauři, a Quetzalcoatlus, jeden z největších létajících živočichů všech dob. Jedná se o vrcholového predátora, který se vyznačuje obrovským rozpětím křídel a dlouhým ostrým zobákem,“ dodávají vývojáři. 

Zdroj: Tisková zpráva

Jurassic World Evolution 2

ps4ps5xsxxox
Frontier Developments, Frontier Developments
Datum vydání hry:
9. 11. 2021
Žánr:
Simulátor, Strategie
KARTA HRY
8/10

Komentáře