Hra Evil West dostává první známky v recenzích

novinka  7
Martin Šmíd, 21. 11. 2022 22:21
Už zítra vychází akční hra Evil West studia Flying Wild Hog, na níž jsme vám dnes přinesli recenzi. Nakonec jsme udělili jen lehce nadprůměrnou známku s komentářem, že hra dokáže zabavit, hlavně pokud se řadíte mezi fanoušky westernu a upírů, ale má i řadu nedostatků. V zahraničí padají docela rozmanité známky, které jen ukazují, že jde o docela rozporuplnou hru. Níže se na některá hodnocení můžete podívat.

 „Evil West je jednou z nejpřekvapivějších a nejpříjemnějších akčních her letošního roku a vývojáři z Flying Wild Hog mají v rukou naprostou pecku.“ – 8.5/10 (Go dis a Geek)

„Špatný scénář nebo některé technické problémy nepodráží nohy této jinak kvalitní hře. Sólo nebo v koooperaci, pokud vás láká bezduché zabíjení, je Evil West hrou pro vás. - 8/10 (XboxEra)

„Evil West si zaslouží místo mezi nejlepšími hrami odehrávajícími se na divokém západě.“ – 8/10 (Hardcore Gamer)

„Evil West je jednou z těch příjemných sedmičkových her. Nikdy nevyhraje žádné ocenění a v paměti moc dlouho nezůstane, ale dejte ji pár let a někdo vám možná řekne, že jde o nedoceněnou klasiku. Je to akční hra, která dokáže pobavit." - 7/10 (PushSquare)

„Evil West je ozvěžující oddechovka z minulosti. Souboje jsou plynulé a možnosti zbraní zábavné, ale malá rozmanitost nepřátel a opakující se herní smyčka může po čase působit stereotypně. Zdaleka nejde o nejkomplexnější a nejinovativější akční hru, jakou jsem hrál, ale čas od času se prostě chcete pobavit prostým rozbíjením lebek příšer." - 7/10 (IGN)

„Evil West naplňuje svoji premisu velké hloupé akční hry v dobrém i zlém." - 6.8/10 (PC Gamer)

„Ať už máte na Evil West jakýkoliv názor, cena je příliš vysoká na to, co nabízí. Nezajímavý design úrovní, omezená rozmanitost nepřátel a snadno zapomenutelný příběh budou překážkou. Jakkoliv je akce poutavá, nedokáže vynahradit nedostatky v jiných oblastech." - 6/10 (VG247)

„Evil West je naprosto staromódní střílečka, která dokáže v krátkých intervalech pobavit, ale nedokáže překonat to, jak nevýrazný a neoriginální je její design úrovní a příběh.“ – 6/10 (PureXbox)



Zdroj: TZ

Evil West

ps4xoneps5xsx
Focus Interactive, Flying Wild Hog
Datum vydání hry:
22. 11. 2022
Žánr:
Hack and slash/Beat 'em up, Adventura
KARTA HRY
6/10

Komentáře