Hra Dead Island 2 má vyjít začátkem února 2023, unikly obrázky a informace

novinka  8
Martin Šmíd, 18. 8. 2022 9:33
Je tomu už osm let, co byla oznámena zombie survival akce Dead Island 2, na níž se od té doby vystřídalo hned několik studií jako Yager Interactive, Somo Digital nebo Dambuster Studio. Nedávno jsme se dozvěděli, že vývoj současné verze jde dobře a pravděpodobně se už brzy dočkáme nového představení této hry. Jestli proběhne už na Gamescomu, zatím nevíme, ale nyní stránku s hrou nahodil předčasně do svého obchodu Amazon, který navíc stanovil datum vydání na 3. února pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S. Aby toho nebylo málo, přihodil i popisek a první obrázky. Něco nám říká, že Deep Silver z tohoto leaku moc velkou radost mít nebude.

 „Los Angeles se šíří smrtící virus, který mění jeho obyvatele v dravé zombie. Město je v karanténě a armáda se stáhla. Pouze vy a hrstka dalších, kteří jsou náhodou vůči patogenu odolní, držíte budoucnost Los Angeles (a lidstva), v rovnováze. Při odhalování pravdy o vypuknutí epidemie zjistíte, kdo - nebo co - jste. Přežijte, vyvíjejte se, zachraňte svět - prostě další den v Los Angeles,“ stojí v popisku hry Dead Island 2, což je akční RPGčko z pohledu vlastních očí, v němž dle vývojářů nebudou chybět hororové prvky, černý humor ani možnost rozsekávat zombie. 

Klíčové vlastnosti hry Dead Island 2

  • Hra Dead Island 2 provede hráče nejznámějšími lokacemi města Los Angeles, které jsou nyní poskvrněné hrůzou. Od předměstí Beverly Hills až po promenádu Venice Beach.
  • Hra přinese intenzivní souboje a nejkrvavější zážitek z pohledu vlastních očí, přičemž bude obsahovat velké kmnožství zbraní a možností, jak se dostat přes hordu zombií.
  • Na výběr bude šest postav, každá s unikátní osobností a dialogy. Schopnosti každého zabijáka bude možné si přizpůsobit.
  • Lost Angeles se hemží zombiemi, které vypadají realisticky. Tito zmutovaní nešťastníci jsou oživlým a prohniulým srdcem Dead Island, přičemž bude existovat několik typů. Každý má vlastní mutace, útoky a varianty.


Níže se můžete podívat na první čtyři obrázky z nové verze.

Zdroj: Gematsu

Dead Island 2

ps4xonexsxps5
Deep Silver, Dambuster Studios
Datum vydání hry:
21. 4. 2023
Žánr:
Střílečka, RPG, Hack and slash/Beat 'em up
KARTA HRY
8/10

Komentáře