Horor Overdose má být Kojimova cloudová hra pro Xbox

novinka  19
Martin Šmíd, 13. 6. 2022 23:08
Je tomu více než týden, co osvědčený insider Tom Henderson informoval o hororové hře Overdose, na níž pracuje studio Kojima Productions. Díky jeho informacím víme, že hlavní hrdinku má ztvárnit Margaret Qualley, přičemž hra bude nabízet možnost hraní z první i třetí osoby. Tom Henderson nyní napsal na svůj web nový článek o této hře, kde zmiňuje jeden podstatný detail, který v původním článku nezmínil. Hra ve videu, které mohl vidět, byla podle všeho hrána na mobilním zařízení, které připomínalo Google Pixel. Henderson zmiňuje, že kvůli této skutečnosti si myslel, že jde o staré záběry, ale jeho zdroj mu řekl, že byly pořízeny začátkem letošního roku.

V únoru 2021 bylo oznámeno, že Google zrušil desítky her pro svoji streamovací službu Google Stadia, a měl odmítnout i hororovou epizodickou hru od Kojimy. Podle zdrojů serveru VGC tuto hru odmítl přímo Phil Harrison, jenž vedl Stadii. Když byl v květnu 2020 Hideo Kojima dotázán na svoji novou hru, odpověděl, že nedávno zrušil svůj velký projekt a je kvůli tomu naštvaný. Předpokládá se, že šlo o zmíněnou epizodickou hororovou hru, kterou Google odmítl.

Jaké ale bylo teď o víkendu překvapením, když se Hideo Kojima objevil na prezentaci Xboxu a oznámil svoji novou hru, která bude využívat cloud. „Čekal jsem velmi dlouho na den, kdy ji konečně budu moci vytvářet,“ zmínil Kojima. Protože byla hra Overdose hrána ve videu na zařízení, které připomíná Google Pixel, Henderson si myslí, že jde o cloudovou hru pro Xbox (ta vyjde pro Xbox, PC a cloud). Jde ale jen o jeho dohady na základě toho, co viděl a bylo mu řečeno. Důkazy zatím nemá. Musíme si tedy počkat na další podrobnosti. 


Zdroj: tryhardguides.com

OD (Hideo Kojima)

xsx
Xbox Game Studios, Kojima Productions
Žánr:
Adventura
KARTA HRY

Komentáře