Herní pořad Check.point

novinka  1
Martin Šmíd, 1. 10. 2008 13:01
Ve snaze rozhýbat českou internetovou scénu a malinko popostrčit a inspirovat staré redaktorské pardály se pustili Filipové Vančura a Němec do nového internetového pořadu Check.point, který přinese videorecenze, preview, ale také reportáže z herních akcí, rozhovory se zajímavými hosty a neotřelé soutěže. Avšak s jedním rozdílem oproti jiným podobným relacím. Autoři se snaží klasickou herní novinařinu kompenzovat tak trochu odlehčenou atmosférou a dívají se na věc pohledem samotných hráčů. Ať už hledáte ekvivalent pro komerční herní pořady, toužíte se dozvědět nejnovější informace z herního světa a moderní kultury, či si zkrátka chcete hodit relax po náročném dni, zapněte si Check.point.

Pořad můžete sledovat na internetu nebo si ho stáhnout do svého PC, konzole, či iPodu a mít svou dávku herní zábavy vždy při ruce. Ponořit se do světa Check.pointu můžete na oficiálních stránkách, kde najdete nejenom všechny potřebné informace o pořadu, ale především všechny díly.

V osmém vydání Check.pointu najdete mimo jiné recenzi venezuelské akce Mercenaries 2, bojovky Soul Calibur IV a závodů Race Driver: Grid. V reportáži se podíváte do redakčního doupěte magazínu Level a chybět nebude ani pravidelná porce novinek a hutná rekapitulace toho nejzajímavějšího z Games Convention!

Zdroj: www.checkpoint-tv.cz

Mercenaries 2: World in Flames

ps3x360ps2
EA Games, Pandemic Studios / Artificial Mind and Movement
Datum vydání hry:
31. 8. 2008
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře