Gran Turismo 6 a Beyond: Two Souls na PS3 v češtině!

novinka  53
Martin Šmíd, 16. 7. 2013 16:45
Sony dnes udělala velkou radost všem hráčům v České republice. Očekávané Playstation 3 hry Gran Turismo 6 a Beyond: Two Souls u nás vyjdou s českou lokalizací! „Bez ohledu na běh věcí příštích a budoucí očekávání herní komunity, zůstává PlayStation 3 tento rok i nadále neopomíjenou platformou s podporou jako nikdy předtím. Vyšly exkluzivní tituly jako The Last of Us, Sly Cooper Thieves in Time nebo God of War: Ascension, které se těší velké oblibě jak z řad hráčů, tak z řad médií. První dva jmenované tituly jsme vydali s českou podporou, společně s dalšími hrami jako Epic Mickey 2, nebo Wonderbook: Diggs Nightcrawler. Jelikož je pro nás hráč vždy na prvním místě, rozhodli jsme se jim nabídnout ještě lepší a silnější zážitek z hraní. Proto oznamuje lokalizaci dalších dvou exkluzivních titulů pro PS3, které vyjdou na podzim tohoto roku a to hry Beyond: Two Souls a Gran Turismo 6. Hra Beyond: Two Souls bude obsahovat české titulky a hra Gran Turismo 6 české titulky a dabing,“ stojí v tiskové zprávě.

GRAN TURISMO 6
(české titulky a dabing)
Datum vydání: Vánoce 2013
Koupit - http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=939&a_aid=11051105 .
Pokračování úspěšné série a 15ti leté tradice Gran Turismo vtrhne na PlayStation 3 již o těchto Vánocích. Demo hry Gran Turismo 6 je momentálně ke stažení zcela zdarma, v obchodu PlayStation Store. Demo hry již obsahuje českou podporu a umožňuje všem hráčům zúčastnit se soutěže GT Academy, která probíhá až do 29. července. Samotné demo GT6 zůstane hratelné až do 31. srpna.

BEYOND: Two Souls
(české titulky)
Datum vydání: 9. října 2013
Koupit - http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=790&a_aid=11051105 nebo limitku http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=964&a_aid=11051105 .
Hra definující nový žánr s hvězdným obsazením: Hlavní postavu Jodie Holmes ve hře BEYOND: Two Souls si zahrála herečka Ellen Page, nominovaná na Oscara. Ztvárňuje postavu mladé ženy, která má nadpřirozené schopnosti díky svému úzkému propojení s neviditelnou entitou. Ellen bude sekundovat Willem Dafoe, který vytvoří postavu Nathana Dawkinse, tajemného vědce pracujícího pro oddělení zřízené vládou, které se zabývá studiem paranormálních jevů. Ústředním tématem BEYOND: Two Souls je Dawkinsův profesionální zájem o Jodie, který je poháněn jeho osobní tragédií. Tento motiv je kostrou napínavého a sugestivního příběhu, který herec Dafoe svým jemným hereckým mistrovstvím dokonale rozvíjí.

V BEYOND: Two Souls se hráči stanou součástí příběhu mapující období patnácti let života Jodie. Naplno prožijí nejvýznamnější okamžiky jejího života. Během svého putování světem bude Jodie čelit neuvěřitelným výzvám na pozadí emocemi nabitého akčního příběhu, jaký nemá ve světě videoher obdobu.

Zdroj: Tisková zpráva, Sony Czech

Beyond: Two Souls

ps3
Sony Computer Entertainment, Quantic Dream
Datum vydání hry:
11. 10. 2013
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře