Gameplay ukázka z akční RPG hry Lords of the Fallen, vyjde v polovině října

novinka  21
Martin Šmíd, 18. 5. 2023 15:00
Akční RPG hra Lords of the Fallen od vývojářů ze studia Hexworks už na sebe nějakou dobu poutá docela velkou pozornost, hlavně díky své parádně vypadající vizuální stránce, za níž může moderní Unreal Engine 5. Dnes se vývojáři rozhodli zveřejnit vůbec první ukázku z hraní, na kterou se nyní můžete podívat níže v novince, kde přikládáme i popisek od vývojářů. Hra Lords of the Fallen vyjde 13. října letošního roku pro PC a konzole současné generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Oficiální popisek hry od vývojářů

Lords of the Fallen přináší zbrusu nové epické RPG dobrodružství v rozsáhlém, vzájemně propojeném světě, který je víc než pětkrát větší než původní hra.

Po éře nejkrutější tyranie byl démonický bůh Adyr konečně poražen. Ale bohové... neumírají navždy. Nyní, kdy uplynuly celé eony, se blíží Adyrovo vzkříšení. V téhle rozsáhlé RPG hře s kolosálními bitvami s bossy, rychlými a náročnými souboji, vzrušujícími střetnutími i hluboce propracovaným příběhem se v roli jednoho z legendárních Temných křižáků vydáte napříč říšemi živých i mrtvých. Bude vaše legenda legendou světla… nebo temnoty?

Prozkoumejte rozsáhlé, propojené světy

Vydejte se na cestu napříč dvěma rozsáhlými paralelními světy ve velkolepé výpravě za svržením Adyra. Zatímco říše živých představuje vlastní brutální výzvy, v noční můře říše mrtvých na vás číhají nevýslovné hrůzy.

Definujte svou vlastní legendu

Široká škála vizuálních možností vám dovolí přizpůsobit si vzhled vlastní postavy a následně pro ni vybrat jednu z devíti tříd. Ať už se vydáte jakoukoliv cestou, svou postavu budete rozvíjet podle vlastního herního stylu – vylepšováním statistik, zbraní, zbroje a kouzel.

Ovládněte rychlý a plynulý náročný taktický boj

V přežití mohou doufat pouze ti, kteří zvládnou propracovaný systém taktického boje. Vyberte si ze stovky jedinečných brutálních zbraní nebo vyměňte čepele za magii a zaútočte ničivými arkány.

Spojte se nebo bojujte v online hře pro více hráčů

Prožijte rozsáhlou kampaň pro jednoho hráče o samotě, nebo do svého dobrodružství přizvěte druhého hráče a hrajte s ním v nepřerušované online kooperaci. Ale pozor – útočit na vás mohou, a taky budou, hrdinové z ostatních říší.

Ovládněte zařízení bezbožné moci

Vaše lucerna vládne bezbožnou mocí, která umožňuje přechod mezi světy. Pomocí temného umění se dostanete na zapomenutá místa, objevíte bájné poklady, a dokonce můžete manipulovat s duší svého nepřítele.

Povstaňte z mrtvých

Padněte v říši živých a znovu povstaňte… v říši mrtvých. Zatímco se na vás budou snášet pekelná stvoření všemožných druhů, budete bojovat o poslední šanci na návrat mezi živé.

Zdroj: TZ

The Lords Of The Fallen (2023)

xsxps5
CI Games , Hexworks
Datum vydání hry:
13. 10. 2023
Žánr:
Adventura, RPG
KARTA HRY
8/10

Komentáře