FIFA 17 - novinky v režimech Kariéra a Profi kluby

novinka  5
Martin Šmíd, 16. 8. 2016 13:07
Fotbalová hra FIFA 17 nepoběží jen na Frostbite enginu, ale nabídne i spoustu zajímavých novinek napříč oblíbenými herními režimy. Tento týden vývojáři z EA odhalili novinky v režimech Kariéra a Profi kluby, které by měly nabídnout zajímavější a hlavně propracovanější zážitek, založený na zpětné vazbě od hráčů. Na všechny změny v těchto dvou režimech se můžete podívat níže v novince, kde přikládáme zprávu přímo od vývojářů.

Režim Kariéra ve FIFA 17 pro PlayStation 4, Xbox One a PC nabídne díky letošním novinkám novou úroveň zážitku. Těšit se můžete na ještě větší kontrolu nad svým klubem, japonskou J-League a plně renderovaného avatara vašeho trenéra pobíhajícího podél postranní čáry.

Celková správa klubu
V rámci celkové správy klubu obdržíte nové úkoly, které musíte splnit na základě priorit vedení. Každý tým má nyní jedinečnou osobnost se specifickými cíli, kterých musíte dosáhnout v krátkém i dlouhodobém horizontu, jinak váš klub neuspěje.

Očekávání vedení vašeho klubu se dělí do pěti kategorií:

Domácí úspěch
Kontinentální úspěch
Budování značky
Finance
Výchova mládeže

Zabudujte nadějné mladíky do prvního týmu, vybojujte postup do nejvyšší soutěže, rozšiřte povědomí o klubu v Asii, podepište smlouvu se světovými hráči – to je jen několik příkladů cílů, které můžete očekávat v režimu Kariéra ve FIFA 17.

Postup svého snažení můžete sledovat v příslušné nové nabídce. Splnění cílů má vliv na vaši oblíbenost coby trenéra.

Díky celkové správě klubu je každá sezóna svěží a dynamická, ať už máte za úkol vrátit gigantovi jeho zašlou slávu, uspět v evropských pohárech s pomocí špičkového mládežnického programu, nebo udržet finance klubu v černých číslech.

Finanční systém
Režim Kariéra ve FIFA 17 představí prvek „hodnota klubu“, přepracovaný autentický finanční systém s různými zdroji příjmů a výdajů. Nyní budete mít detailní přehled o příjmech z prodejů hráčů, hostování, vstupenek, vysílacích práv a suvenýrů. V nabídce Finance pochopitelně najdete i přehled výdajů na platy hráčů a skautů, údržbu tréninkových zařízení pro mládež či stadionu nebo cestování. Díky tomu můžete snáze kontrolovat finanční stránku svého týmu, což je klíčový aspekt jakéhokoli moderního fotbalového klubu.



Trenéři
Vůbec poprvé v režimu Kariéra se zásluhou enginu Frostbite™ ve verzích hry pro PC, PlayStation 4 a Xbox One objeví trenéři u postranních čar. Budete si moct vybrat z 11 respektovaných trenérů, které během zápasu uvidíte ve vymezeném prostoru u střídaček.

Nová liga
Japonská J1 League se připojuje k seznamu dalších lig, v nichž budete moct soupeře v režimu Kariéra ve FIFA 17.


Profi kluby ve FIFA 17 na PC, Xbox One a PlayStation 4 představí zcela nový systém rozvoje hráče, který vychází z nápadů a připomínek našich fanoušků. Kromě toho jsme nezůstali hluší ani k požadavkům na možnost vytvářet si vlastní dresy a znaky. Sezóna Profi klubů se tak ponese ve znamení nové úrovně úprav.

VÝKONNOSTNÍ RŮST HRÁČŮ
Výkonnostní růst hráčů prodělal ve FIFA 17 kompletní změnu. Nový systém je založen na celkovém hodnocení zápasu, takže opravdu záleží na týmové hře a spolupráci. Touto změnou jsme se snažili přiblížit reálnému světu fotbalu, kde týmová souhra je nejdůležitějším aspektem hry.

ZÁPASOVÉ HODNOCENÍ
Po skončení zápasu obdržíte hodnocení z desetibodové stupnice. V závislosti na pozici na hřišti se budou určité aspekty vašeho hráče zvyšovat různou rychlostí. Například útočníkovi se bude vlastnost Střelba zvyšovat rychleji než Bránění. Sledujte pokrok a vývoj svého hráče. Na konci každého utkání se budete moct podívat, o kolik se na základě hodnocení zápasu zvýšily jednotlivé vlastnosti.

ATRIBUTY
Kromě toho budete mít možnost vybrat si z široké nabídky atributů, které přidávají rozvoji vašeho hráče na komplexnosti. Utraťte dovednostní body, které jste získali ve hře, za pořízení specifických atributů v oblasti fyzické síly, bránění, driblinku, přihrávek, rychlosti nebo chytání. Možná dáte přednost dalekonosnému vhazování, nebo větší rychlosti, záleží čistě na vás, jak si svého hráče upravíte. Každý atribut stojí jiné množství dovednostních bodů, které lze získat za hraní ligových nebo pohárových zápasů, takže jeho výběr pečlivě zvažte.

ÚPRAVY
Dalším žádaným prvkem představeným ve FIFA 17 je úprava dresů a znaků vašeho profi klubu.

DRESY
Vyberte si z dostupných 24 šablon ve FIFA 17 a upravte si je tak, aby odpovídaly nátuře vašich týmů. Budete mít možnost zvolit si z primárních, sekundárních a terciárních barev a vytvořit si tak naprosto jedinečné dresy.

ZNAKY
Co by to byl za vlastní dres, kdyby na něm chyběla jedna důležitá věc – znak klubu. Před výběrem primární barvy si zvolte tvar a design znaku. Teď budete mít svůj vlastní znak, který můžete líbat na oslavu důležitých vítězství.

Zdroj: easports.com

FIFA 17

ps4xone
EA Games, EA Sports
Datum vydání hry:
27. 9. 2016
Žánr:
Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře