F1 Race Stars má první gameplay trailer

novinka  0
Martin Šmíd, 24. 10. 2012 16:00
Závodní arkáda F1 Race Stars vychází už příští měsíc, takže si zřejmě Codemasters uvědomil, že je nejvyšší čas vydat první gameplay trailer. Naleznete ho níže v novince, pokud máte rádi arkádové závodění, je určen právě vám. V gameplay traileru můžete vidět velké skoky, jízdu v obřích smyčkách, průjezdy tunely a také používání různých power-upů, které posílí, nebo uškodí protihráčům. F1 Race Stars vychází v listopadu na konzole Playstation 3 a Xbox 360, pokud se chcete dozvědět více, můžete si přečíst tiskovou zprávu, kterou přikládáme níže.

Hráči budou bojovat o svou pozici na každé rovnější části trati, závod bude chaotický se spousty vruty, skoky a power-upy, které mohou hráči sbírat a zlepšit svou pozici před cílem. Řidiči, včetně Lewise Hamiltona, Fernanda Alonsa a Sebastian Vettela byli transformováni do speciálních charakterů a prohánějí se kolo-na-kolo na okruzích, kde nejrychlejší vyhrává. Při boji o vlajky mohou hráči využít z různých fantastických power-upů, od “Wet Wearher” pro zpomalení přes použití záludných bublin, které uvrhnou do pasti ostatní řidiče. Pokud se poškodí vozidlo, stačí projet “pit lane”, aby se opět dostali do tempa.

Rozsáhlý režim kariéry nabízí tři úrovně obtížnosti a zahrnuje jak tradiční GRAND PRIX závodění, tak celou řadu herních režimů, včetně souboje s časem. Hráči se také mohou ponořit do volné hry a jen tak si zazávodit na svém oblíbeném okruhu, nebo otestovat svou rychlost.

Hra je navržena tak, aby hráči mohli sdílet zábavu s přáteli a rodinou. Závodit můžou až čtyři hráči na rozdělené obrazovce, která může být kombinovaná až s 12ti hráči online. F1 RACE STARS se dá propojit s Codemasters RaceNet - online rozšíření, které je zdarma pro závodní hry od Codemasters, kde můžou hráči navzájem sledovat své výkony a zapojit se do pravidelných eventů F1 RACE STARS komunity.

Zdroj: null

F1 Race Stars

ps3x360
Codemasters Racing, Codemasters Racing
Datum vydání hry:
16. 11. 2012
Žánr:
Závodní, Arkáda
KARTA HRY
4/10

Komentáře