EA Online Pass ukazuje druhou tvář

novinka  50
Martin Šmíd, 3. 12. 2011 21:29
Dalo by se říci, že již několik let EA používá u svých her speciální Online Pass, po jehož zadání může majitel nové kopie hrát multiplayer, případně se mu stáhne další dodatečný obsah. Nyní Online Pass ukázal druhou tvář. Během posledních týdnů a měsíců se totiž začalo stávat, že Online Pass byl u nové kopie hry prošlý. Stávalo se tak většinou u starších her, jako je Need for Speed: Hot Pursuit, Dead Space 2, Medal of Honor, MMA nebo FIFA 11. Sony se nechala nyní slyšet, že kódy rozhodně nemaže, ale vždy každý vydavatel zadá, do kdy platí. Tímto tak zřejmě už nebudou moci majitelé nových kopií starších her hrát zdarma multiplayer, na který by měli mít nárok. EA se nechala slyšet, že je pořád možnost si online dokoupit. Prakticky tak řekla, že pokud si hru nemůžete dovolit koupit hned, je to vaše chyba, když vám po roce kód nebude fungovat. Jak se k tomuto stavíte?

UPDATE: EA se vyjádřila na toto téma pro server Joystiq s tím, že hráči si mohou online pass kdykoliv stáhnou znovu, pokud jim náhodou nepůjde u nové kopie, mohou se obrátit na EA, která jim poskytne kód nový ZDARMA. Pokud máte takový problém, víte, na jaká místa se obrátit. Jde ovšem o nepříjemnost, se kterou se budete muset vypořádávat, až budete dokazovat, že jste skutečně koupili novou kopii.

UPDATE 2: Jak postupovat, pokud vám vyprší Online pass, se v současnosti liší. Budeme kontaktovat EA CZECH, aby se k této situaci vyjádřila. Určitě dáme vědět.
Zdroj: vg247

Need for Speed: Hot Pursuit

ps3x360wii
Electronic Arts, Criterion Games
Datum vydání hry:
16. 10. 2010
Žánr:
Závodní
KARTA HRY
8/10

Komentáře