Dobrodružná adventura Tchia vyjde během jara pro konzole PlayStation

novinka  2
Martin Šmíd, 18. 1. 2023 18:02
Vývojáři ze studia Awaceb dnes oznámili, že jejich open-world dobrodružná adventura Tchia vyjde během jara pro PC a konzole PlayStation 5 a PlayStation 4. Navíc se podělili o několik nových podrobností a zveřejnili dva nové deníčky. „Jak možná víte, hra Tchia je inspirována naší domovinou, Novou Kaledonií, a bylo pro nás velmi důležité, aby lidé, kteří na hře pracovali, poznali tuto krajinu, divokou přírodu, kulturu, jazyky a zvyky na vlastní kůži,“ stojí v dnešním oznámení, které láká na zmíněné deníčky, ty si můžete pustit níže v novince.

„Vše ve hře Tchia je prodchnuto kulturou Nové Kaledonie. To se týká i všech různých krajin, které jsme ztvárnili v otevřeném světě souostroví a které můžete volně prozkoumávat. Stejně tak je tomu i v případě našich postav, které během svého putování potkáte. Spolupracovali jsme s místními talenty, kteří postavám propůjčili svůj hlas, ať už v drehu (jeden z nejstarších místních novokaledonských jazyků), nebo ve francouzštině. Protože v Tchii můžete volně prozkoumávat souostroví, doporučujeme vám vyzkoušet si různé vedlejší úkoly, abyste se seznámili s některými obyvateli ostrova a dozvěděli se více o jejich kultuře a jednotlivých osobnostech,“ říkají vývojáři. 

„Vydejte se s Tchiou na její tropické dobrodružství odehrávající se v otevřeném světě, abyste zachránili jejího otce před krutým tyranem Meavorem, vládcem souostroví. Šplhejte, plachtěte, plavte a plujte na lodi kolem nádherných ostrovů,“ stojí v popisku této hry. 

Zdroj: TZ

Tchia

ps5ps4
Awaceb , Awaceb
Datum vydání hry:
21. 3. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY

Komentáře