Dlouho vyvíjená zombie řežba Dead Island 2 dostává první hodnocení

novinka  8
Martin Šmíd, 18. 4. 2023 16:28
V pátek vychází dlouho vyvíjená zombie řežba Dead Island 2, která u nás bude dostupná s českými titulky pro PC a konzole PlayStation a Xbox. Už nyní ale padlo embargo na recenze, a tak můžeme prozradit, že ačkoliv hra Dead Island 2 nepřináší do zombie žánru něco vyloženě nového, docela dost jsme si ji užili. Určitě si naší recenzi přečtěte. Většinou slušná hodnocení si ale hra odnáší i v zahraničí, na která se můžete podívat níže.

„Nádherná grafika, hutné souboje, excentrické obsazení postav a systém F.L.E.S.H. dokazují, proč se na dlouho očekávané pokračování oblíbené série vyplatilo čekat.“ – 9/10 (Attack of the Fanboy)

„I když hra trpí několika problémy, vrací do sandboxu zombie apokalypsy tolik potřebnou zábavu a chaos.“ – 8.5/10 (God is a Geek)

„Hra Dead Island 2 není nijak převratná, ale je zatraceně zábavná. Díky živému a zároveň krvavému pojetí nemrtvých ulic Los Angeles, brutálním a příjemným soubojům a radostné přemíře gore přináší solidní zážitek, který stojí za váš čas.“ – 8/10 (Gamingbolt)

„V Dead Island 2 studio Dambuster od hráče nežádá téměř nic - pouze to, aby si užil dobrou záminku a zabíjení zombíků stále krvavějšími způsoby po dobu jednoho nebo dvou víkendů.“ – 7.8/10 (Game Informer)

„Dead Island 2 je zábavný gore-fest a povedené dobrodružství se zabíjením zombíků, ale kromě skvělého smyslu pro humor mu chybí kreativita.“ – 7/10 (IGN)

„Dead Island 2 nezmění svět zombie her, ani to nemá v úmyslu, ale fakt, že se z popela vynořil v tak dobrém stavu, je sám o sobě zázrak.“ – 7/10 (The Gamer)

„Motivace k procházení extrémně stejných misí a vedlejších úkolů je malá. Tento celkový pocit prostupuje celým Dead Island 2; to, co nabízí, není rozbité nebo vyloženě špatné (s výjimkou systému checkpointů), ale je to unavené, zastaralé a nevýrazné.“ – 5/10 (Stevivor)



Zdroj: TZ

Dead Island 2

ps4xonexsxps5
Deep Silver, Dambuster Studios
Datum vydání hry:
21. 4. 2023
Žánr:
Střílečka, RPG, Hack and slash/Beat 'em up
KARTA HRY
8/10

Komentáře