Deníček ke hře Kingdom Come: Deliverance o hudbě

novinka  20
Martin Šmíd, 6. 12. 2017 23:43
Vývojáři z Warhorse Studios v současnosti dokončují akční RPG hru Kingdom Come: Deliverance, která vyjde u nás v polovině února příštího roku pro PC a konzole PlayStation 4 a Xbox One. Na všech platformách bude obsahovat české titulky. Hra má zaujmout nejen pohlednou vizuální stránkou, ale má také vtáhnout hráče zajímavým a poutavým příběhem, případně hudebním doprovodem. A právě o hudbě je nový deníček, na který se můžete podívat níže v novince. Obsahuje české titulky.

Dnešní tisková zpráva

Píše se rok 1403, a ty, syn kováře, jsi jeden z mála lidí, kteří přežili nelítostný nájezd žoldáků do tvé rodné vesnice. Bez domova, bez rodiny a bez budoucnosti se ocitáš ve službách šlechtice Racka Kobyly, který se staví na odpor Zikmundově vpádu. Po smrti milovaného císaře Karla IV. se království ponořilo do doby temna: válka, korupce a nesvár trhají tento klenot Svaté říše římské na kusy. Osud tě vtahuje do tohoto krvavého střetu a zuřící občanské války, ve kterém bojuješ za budoucnost Čech.

Teď konečně poznáš, co je středověk. Žádní draci, žádná magie – jen odhodlání, nabroušené meče a okouzlující okolí Sázavy. Zní to povědomě? Mělo by.

Očekávané RPG Kingdom Come: Deliverance ti nabídne obrovský svět s nelineárním, dynamickým příběhem a dobovými reáliemi. Čeká na tebe obtížný soubojový systém, který nedá nikomu nic zadarmo, i propracované úkoly a nekonečné množství možností.

Kterou cestou se vydáš?

Zdroj: Tisková zpráva

Kingdom Come: Deliverance

ps4xonensw
Warhorse Studios, Warhorse Studios
Datum vydání hry:
13. 2. 2018
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře