Death Stranding již existuje i v hratelné podobě

novinka  32
BarackObama, 10. 12. 2017 16:20
"Nastavte si své mozkové buňky na frekvenci W.T.F. a zírejte". Nejspíš takhle by se dal shrnout do jedné věty onen tajemný, zvláštní, ale přitom pohlcující a atmosférický trailer na Death Stranding, který zanechal v úžasu, ale i v rozpacích nejednoho diváka na The Game Awards Show. A o to úžasněji musí znít v úších každého fanouška téhle hry, že ten trailer s pohledem do chřtánu Normana Reeduse, byl na The Game Awards vykreslován v reálném čase na PlayStation 4 Pro, jak poznamenal samotný tvůrce hry, Hideo Kojima na PlayStation Experience.


A že nikdo neví o co v traileru šlo? Cha! Chyba lávky. Architekt samotné konzole PlayStation 4, Mark Cerny, prý začíná rozumět tomu, co se v traileru odehrává. Může za to i fakt, že měl již možnost si Death Stranding zahrát!

Cerny na pódiu PSX řekl, jak na celém traileru je nejvíce divná právě  skutečnost, že děj začnete chápat až po odehrání 4 či 5 hodin, což může být znamení, že jsou práce na hře v pokročilejší fázi, než se veřejnost domnívala, ale také samozřejmě nemusí to o stavu hry říkat vůbec nic.

Tak či onak, celá oblast představená v ukázce je prý plně interaktivní a hratelná, ačkoliv jak tohle funguje s gamepadem v ruce, zatím nevíme, a nikdo z nás si ani netroufá odhadnout, jestli ve vzduchu stále krouží realná hrozba, že hra bude odložena pro nadcházející konzoli PlayStation 5, protože něco mi říka, že perfekcionista Kojima si dá hodně na čas, aby jeho výsledný produkt způsobil mezi hráči pozdvižení, jako se tomu kdysi povedlo jeho sérii Metal Gear Solid.

Zdroj: Eurogamer.net

Death Stranding

ps4
SCEE, Kojima Productions
Datum vydání hry:
8. 11. 2019
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře